Kart bayağı eski de o yüzden.Daha yeni aldım şu an değil de para olursa belki. Neden ne oldu?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam hala güncelleme alıyor
Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim.
Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.
Hocam GTA 6 oynamak istemez miydiniz?
Hocam hala güncelleme alıyor
Zaten bir sorun yaşamaya başlarsam ciddi derecede, o zaman değişirim.
Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.
Pixel TB 32
Başarılı
Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi.
Teşekkürler. Kutu içeriği eksiksiz 7200 TL verdim bence iyi.
Gayet iyi hocam.
Zannermiyorum hocam.
D4C 49
Yetkin
Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok.
Katlanmalık birşey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız.Ben GT 420 ekran kartını 6 yıl boyunca kullandım hocam, ona katlandıysam bunada katlanırım.
Güncel oyunların neredeyse hepsini sıkıntısız oynatır. Kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın, sürekli güncel kalmaya gram gerek yok.
Katlanmalık bir şey yok, taş gibi kart sizdeki. Uzun süreler kullanırsınız.
Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına
Pixel TB 32
Başarılı
Vallahi şaka maka GT 420'yi 6 sene kullandım. Darısı bununda başına![]()
Ben HD 4590 512MB gibi bir kartı 14 sene kullandım.
Öküz 41
Başarılı
En kötü 3000 serisine zorlanmalıydı ölü bir GPU almışsın. Zaten RTX de açamazsın adam akıllı o kartla ağır oyunlarda işkence olur.
Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.Nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.
Ben senin yerinde olsam bütçem böyle darsa işlemciyi 1-2 nesil kısar mesela 10.Nesil i7 eşliğinde ekran kartına abanırdım.
Güle güle kullanın efenim. Ateş ediyor sistem. Ben de kıyı da kalmış masaüstü bilgisayarıma bi' ekran kartı ve RAM güncellemesi yapmayı planlıyorum ileride. DDR4 falan ama umurumda değil, birazcık güncellemeyle roket gibi sistem olur
.