2242

Üstün
Fenerbahçe'den Kasımpaşa takımına giden oyuncular: İrfan Can Kahveci, Cenk Tosun, Rodrigo Becão. Daha var mı hatırlayamadım. Yani illa gitmiştir ama şu an olanları bahsediyorum. Ve bu oyuncular kiralık gitti. Kasımpaşa takımının sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarında bu ismini saydığım kişiler Cenk Tosun ve Rodrigo Becão gönderileri beğenmiş İrfan Can Kahveci hariç. Siz olsaydınız ne yapardınız? Sonuçta en çok parayı Fenerbahçe verdi. Kiralık olarak gidiyorsun bir takıma. Ben olsam İrfan Can Kahveci gibi davranırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cenk bonservisi ile gitti ve Becao da takım bulamadığı için geçici gitti yoksa FB'ye dönme gibi bir düşüncesi yok, zaten FB de onu istemiyor artık kesin olarak. Ama İrfan Can geri dönmeyi düşlüyor ve yerli de olduğu için gelecek sezon tekrar rotasyona girmeyi istediğini belirtmişti bir konuşmasında. Durum bu yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni kiralık gönderseler as kulübüne karşı kızgın hissetmez miydin? Futbolda her şey var. Bu iş düşünüldüğü gibi hatır, gönül, kulübe bağlılık için değil para için yapılıyor. Herkes kendini değersiz hissettirene dersini vermek için zamanını kollar.

Yanlış bir bakış açısı dostum bu. Arkadaşın dediği gibi cenk ve becao'nun durumu. Bu sosyal medya olaylarına takım olaylarına çok takıyorsunuz. Hayat öyle işlemiyor.