Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 25 Şubat 2024 #1 Emojisi ile değiştirilebilir, böyle daha güzel gözüküyor. Ayrıca şu emojiler de eklenebilir (örnek olarak): Son düzenleme: 25 Şubat 2024 Artı -18 Eksi
Emojisi ile değiştirilebilir, böyle daha güzel gözüküyor. Ayrıca şu emojiler de eklenebilir (örnek olarak):
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 25 Şubat 2024 #11 iUgur dedi: O zaman gerekli bir emoji söyleyin eklensin hocam. O tür gereksiz emojileri nerede kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Gerekli emoji diye bir şey yok. Ona bakarsan bi ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Temel emojiler var zaten şu an.
iUgur dedi: O zaman gerekli bir emoji söyleyin eklensin hocam. O tür gereksiz emojileri nerede kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Gerekli emoji diye bir şey yok. Ona bakarsan bi ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Temel emojiler var zaten şu an.
3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 25 Şubat 2024 #12 Darth Maul dedi: Genişletmek için tıkla... Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Darth Maul dedi: Gerekli emoji diye bir şey yok. Ona bakarsan bi ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla...
Darth Maul dedi: Genişletmek için tıkla... Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Darth Maul dedi: Gerekli emoji diye bir şey yok. Ona bakarsan bi ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla...
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 25 Şubat 2024 #13 3881 dedi: Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Genişletmek için tıkla... Şu anda olanlar gayet yeterli. Yani şu emojiyi gerçekten kim nerede kullanacak?
3881 dedi: Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Genişletmek için tıkla... Şu anda olanlar gayet yeterli. Yani şu emojiyi gerçekten kim nerede kullanacak?
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 25 Şubat 2024 #14 3881 dedi: Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Genişletmek için tıkla... Siz birkaç tane önerin hocam beğenilirse koyarlar. Örnek verdim sadece.
3881 dedi: Bunlar mı foruma uyacak emojiler? Genişletmek için tıkla... Siz birkaç tane önerin hocam beğenilirse koyarlar. Örnek verdim sadece.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 25 Şubat 2024 #15 Bence de, şaşırma emojisi itici.
iUgur Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 333 Çözümler 3 Beğeniler 439 Yer Türkiye, eskişehir 25 Şubat 2024 #16 O zaman öneri yapmayın hocam. Darth Maul dedi: Ona bakarsan bir ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla...
O zaman öneri yapmayın hocam. Darth Maul dedi: Ona bakarsan bir ton emoji var, foruma uyacak emojiler daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla...
Işık Yetkin Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 137 Makaleler 9 Çözümler 1 Beğeniler 280 Yer Valinor 25 Şubat 2024 #17 Darth Maul dedi: Emojisi ile değiştirilebilir Genişletmek için tıkla... Bu ikisi aynı şeyi temsil etmiyor bence. Sağdaki, daha akıl almaz diyebileceğimiz seviyedeki şeyler için kullanılabilir. Soldaki ise sadece normal bir şaşırma. Eklenebilir fakat mevcut şaşırmanın yerini alması mantıksız olur.
Darth Maul dedi: Emojisi ile değiştirilebilir Genişletmek için tıkla... Bu ikisi aynı şeyi temsil etmiyor bence. Sağdaki, daha akıl almaz diyebileceğimiz seviyedeki şeyler için kullanılabilir. Soldaki ise sadece normal bir şaşırma. Eklenebilir fakat mevcut şaşırmanın yerini alması mantıksız olur.
3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 25 Şubat 2024 #18 EsatKa dedi: Şu anda olanlar gayet yeterli. Yani şu emojiyi gerçekten kim nerede kullanacak? Genişletmek için tıkla... @III. Osman kullanırdı aslında . Darth Maul dedi: Siz birkaç tane önerin hocam beğenilirse koyarlar. Örnek verdim sadece. Genişletmek için tıkla... Şu anlık aklıma pek bir şey gelmedi.
EsatKa dedi: Şu anda olanlar gayet yeterli. Yani şu emojiyi gerçekten kim nerede kullanacak? Genişletmek için tıkla... @III. Osman kullanırdı aslında . Darth Maul dedi: Siz birkaç tane önerin hocam beğenilirse koyarlar. Örnek verdim sadece. Genişletmek için tıkla... Şu anlık aklıma pek bir şey gelmedi.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 25 Şubat 2024 #19 Şeytan emojisi eklenebilir. Dosya Ekleri smiling-face-with-horns_1f608.webp 4 KB · Görüntüleme: 87
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 25 Şubat 2024 #20 iUgur dedi: O zaman öneri yapmayın hocam. Genişletmek için tıkla... ? Silinen üye dedi: Şeytan emojisi eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Bilemedim, troll amaçlı olmaması gerekiyor bence. Gerçi troll yapan her türlü yapıyor, beğenmedim emojisi özellikle.
iUgur dedi: O zaman öneri yapmayın hocam. Genişletmek için tıkla... ? Silinen üye dedi: Şeytan emojisi eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Bilemedim, troll amaçlı olmaması gerekiyor bence. Gerçi troll yapan her türlü yapıyor, beğenmedim emojisi özellikle.