Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
Kullanıcı sayısı arttıkça bu dediğiniz zorlaşacaktır. Zaten öneriniz kullanışlı olsaydı 2018 yılında Technopat’a getirilirdi.Bayilirim. Niye platformda birinin bana ifade atmasini takayim ki? Ayrica sui istimal edeni raporlarsin, uyarisini alir. Bu kadar basit.
Forumda Postal ve III. Osman gibi 2 kişi daha olduğunu hayal etseneBana kalırsa tüm emojileri bırakabilmeliyiz. + butonu gibi bir şey ile.
Favori emojiler gibi bir şey yapılabilir Instagram gibi. Kabul edilmez ama, konusu açılmıştı.Bana kalırsa tüm emojileri bırakabilmeliyiz. + butonu gibi bir şey ile.
Zorbalık etmiyorlarsa bi sorun çıkarmazlar, gerekirse rapor edilir.Forumda Postal ve III. Osman gibi 2 kişi daha olduğunu hayal etsene.
Bu tarz bir hak forumda sadece kaos yaratır. İlla ki yapılacaksa belli bir üyelik süresi, mesaj sayısı ve çözüm sayısı sınırı getirilebilir. En azından trollük yapılma ihtimali ciddi miktarda azalmış olur. Bana sorarsan getirilmemeli orası ayrı bir mesele.Zorbalık etmiyorlarsa bi sorun çıkarmazlar, gerekirse rapor edilir.
Bu tarz bir hak forumda sadece kaos yaratır. İllaki yapılacaksa belli bir üyelik süresi, mesaj sayısı ve çözüm sayısı sınırı getirilebilir. En azından trollük yapılma ihtimali ciddi miktarda azalmış olur. Bana sorarsan getirilmemeli orası ayrı bir mesele.
Ben de onu diyorum işte. Sonuçta burası alelade bir forum da değil.Bu insanlar buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyor. Neden böyle gereksiz şeyler istersin ki? Bunları anlamıyorum.
Elon Musk bile emojilere takmıştı bi ara X'te.Bu insanlar buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyor. Neden böyle gereksiz şeyler istersin ki? Bunları anlamıyorum.