Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorbalık etmiyorlarsa bi sorun çıkarmazlar, gerekirse rapor edilir.
Bu tarz bir hak forumda sadece kaos yaratır. İlla ki yapılacaksa belli bir üyelik süresi, mesaj sayısı ve çözüm sayısı sınırı getirilebilir. En azından trollük yapılma ihtimali ciddi miktarda azalmış olur. Bana sorarsan getirilmemeli orası ayrı bir mesele.

Bu tarz bir hak forumda sadece kaos yaratır. İllaki yapılacaksa belli bir üyelik süresi, mesaj sayısı ve çözüm sayısı sınırı getirilebilir. En azından trollük yapılma ihtimali ciddi miktarda azalmış olur. Bana sorarsan getirilmemeli orası ayrı bir mesele.

Bu insanlar buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyor. Neden böyle gereksiz şeyler istersin ki? Bunları anlamıyorum.

Yeni tepkiler için anket oluşturacağız, bu anket seçeneklerini de yönetim olarak biz belirleyeceğiz. Dolayısıyla problem yaratacak tepkiler ilk baştan seçime dahil olmamış olacak. Amaç kavga çıkarmak değil, üyelerin kendilerini ifade etme şekillerini zenginleştirmek.

Tepki slotunda gözükecek tepkileri ayarlamanızı sağlayacak bir sistem olacak, şu an eklentisini kodluyorum. Böylece isteyen dolu dolu tepkileri kullanabilecek, sadelik sevenler de konfor alanında kalmaya devam edecek. Amacımız herkesin memnun olması.

Ayrıca göz ardı ettiğiniz kullanıcıların tepkilerinin gözükmemesi için de ekstra bir seçenek getirmeyi planlıyoruz.

Bu, Sosyal'in geleceği için planladığımız tüm geliştirmelerin sadece ufak bir kısmı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.