Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün sosyalin yazmasını mı bekliyorsun? -18 oy almış. Yazılan mesajların %99'u olumsuz. Bence bir karara varılması için yeterli. Bütün sosyalin yazmasını bekliyordan daha beklersin.
İnan eklensin eklenmesin umurumda değil ama yönetim emoji ekleyecek gibi gözüküyor. Palyaço emojisi mesela. O konu daha çok artılanmış.

İnan eklensin eklenmesin umurumda değil ama yönetim emoji ekleyecek gibi gözüküyor. Palyaço emojisi mesela. O konu daha çok artılanmış.
O konu planlanmıyor bu arada. "Keşfediliyor" etiketi aldı yani bakacaklar uygun mu değil mi diye. Ekleneceğini zannetmiyorum ben. O yapılan beğenilerin çoğu daha forumun ilk dönemlerine ait. Yani o zamanlar forumun pek bir akıbeti yoktu. Ama şimdi bu forumun bir potansiyeli olduğundan bu potansiyelin mahvolmaması gerekiyor. Ve buna sebebiyet verecek olan şey de bu palyaço emojisi denebilir bence.

O konu planlanmıyor bu arada. "Keşfediliyor" etiketi aldı yani bakacaklar uygun mu değil mi diye. Ekleneceğini zannetmiyorum ben. O yapılan beğenilerin çoğu daha forumun ilk dönemlerine ait. Yani o zamanlar forumun pek bir akıbeti yoktu. Ama şimdi bu forumun bir potansiyeli olduğundan bu potansiyelin mahvolmaması gerekiyor. Ve buna sebebiyet verecek olan şey de bu palyaço emojisi denebilir bence.
Palyaço gereksiz zaten de, eklenecekse mantıklı bir şeyler eklensin.

Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.

Ya bir de şöyle bir şey var. Burası Techolay, Donanımhaber değil. Buranın odaklandığı asıl konu teknoloji. Bir teknoloji forumunda ifade olarak palyaço emojisi ne kadar mantıklı olabilir ki?
Palyaço gereksiz zaten de, eklenecekse mantıklı bir şeyler eklensin.
Şahsen dediğim gibi, eklenecek ekstrem bir şey yok bence.
Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.
O başka bir videonun konusu ama evet, o konuda da eksiklikler var. Aktiflik yavaş yavaş gelişecek sonuçta. Daha forum açılalı 2 ay oldu. 2 ayda popülaritenin zart diye tavan yapması ütopik geliyor bana. Bir şeyler yapılır yine de.

Moderasyon ekibi böyle olmaya devam edecek ise aktif kişi sayısı düşer diye düşünüyorum. Moderasyon ekibine anlatamadığımı yöneticilere anlatabiliyorum, bir mesajı 2-3 kere raporlayınca anca işlem yapılıyor. Şu Trolleri bir atsalar mis gibi olacak.

Ona daha çok var.
Şahsen dediğim gibi, eklenecek ekstrem bir şey yok bence.
YouTube, Twitch gibi kendi emojilerini yapıp koyabiliyorlarsa güzel olur mesela ama tepkilere değil de direkt olarak emoji kısmına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.