Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
12 kişi mesaj yazmış toplam. Sosyal'de 12 kişi mi var sadece? Her neyse anket gibi bir şeyden bahsedilmiş, orada istenilen emojiler eklenebilir.Konu 5 sayfa olmuş, 1. Sayfadan itibaren okursanız kullanıcıların ne düşündüğünü göreceksiniz. Bu kadar zor olmamalı.
12 kişi mesaj yazmış toplam. Sosyal'de 12 kişi mi var sadece?
İnan eklensin eklenmesin umurumda değil ama yönetim emoji ekleyecek gibi gözüküyor. Palyaço emojisi mesela. O konu daha çok artılanmış.Bütün sosyalin yazmasını mı bekliyorsun? -18 oy almış. Yazılan mesajların %99'u olumsuz. Bence bir karara varılması için yeterli. Bütün sosyalin yazmasını bekliyordan daha beklersin.
O konu planlanmıyor bu arada. "Keşfediliyor" etiketi aldı yani bakacaklar uygun mu değil mi diye. Ekleneceğini zannetmiyorum ben. O yapılan beğenilerin çoğu daha forumun ilk dönemlerine ait. Yani o zamanlar forumun pek bir akıbeti yoktu. Ama şimdi bu forumun bir potansiyeli olduğundan bu potansiyelin mahvolmaması gerekiyor. Ve buna sebebiyet verecek olan şey de bu palyaço emojisi denebilir bence.İnan eklensin eklenmesin umurumda değil ama yönetim emoji ekleyecek gibi gözüküyor. Palyaço emojisi mesela. O konu daha çok artılanmış.
Palyaço gereksiz zaten de, eklenecekse mantıklı bir şeyler eklensin.O konu planlanmıyor bu arada. "Keşfediliyor" etiketi aldı yani bakacaklar uygun mu değil mi diye. Ekleneceğini zannetmiyorum ben. O yapılan beğenilerin çoğu daha forumun ilk dönemlerine ait. Yani o zamanlar forumun pek bir akıbeti yoktu. Ama şimdi bu forumun bir potansiyeli olduğundan bu potansiyelin mahvolmaması gerekiyor. Ve buna sebebiyet verecek olan şey de bu palyaço emojisi denebilir bence.
Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.O konu planlanmıyor bu arada. "Keşfediliyor" etiketi aldı yani bakacaklar uygun mu değil mi diye. Ekleneceğini zannetmiyorum ben. O yapılan beğenilerin çoğu daha forumun ilk dönemlerine ait. Yani o zamanlar forumun pek bir akıbeti yoktu. Ama şimdi bu forumun bir potansiyeli olduğundan bu potansiyelin mahvolmaması gerekiyor. Ve buna sebebiyet verecek olan şey de bu palyaço emojisi denebilir bence.
Şahsen dediğim gibi, eklenecek ekstrem bir şey yok bence.Palyaço gereksiz zaten de, eklenecekse mantıklı bir şeyler eklensin.
O başka bir videonun konusu ama evet, o konuda da eksiklikler var. Aktiflik yavaş yavaş gelişecek sonuçta. Daha forum açılalı 2 ay oldu. 2 ayda popülaritenin zart diye tavan yapması ütopik geliyor bana. Bir şeyler yapılır yine de.Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.
Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.
Ona daha çok var.Forumun potansiyeli şu an da fazlasıyla yüksek ama forumda aktif dolaşan kişi sayısı 50 kişi falandır. Bu durumu da düzeltecek bir şeyler yapmaları gerekiyor.
YouTube, Twitch gibi kendi emojilerini yapıp koyabiliyorlarsa güzel olur mesela ama tepkilere değil de direkt olarak emoji kısmına.Şahsen dediğim gibi, eklenecek ekstrem bir şey yok bence.