Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.
Bencede. Veya yönetim ve üyeler illa gelsin diyor. O zaman mizah ve eğlence, konu dışı gibi kategorilere özel olsun.

Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.

Çok doğru. Burası emojiler için yok. Bilgi paylaşmak ve yardım etmek için var. O yüzden fazla emoji falan gereksiz.

Bencede. Veya yönetim ve üyeler illa gelsin diyor. O zaman mizah ve eğlence, konu dışı gibi kategorilere özel olsun.
O da olabilir. Herhangi bir emojiyi veya emojileri kategoriye özel yapma gibi bir şey yapma var mı bilmiyorum ama dediğin de olabilir. Ben şahsen böyle gereksiz emojilerin olmaması düşüncesindeyim. Çünkü bu konuda söylenilen emojiler eklenirse forum teknoloji forumu kimliğinden çıkıp resmen panayıra döner. Ve bu panayır ortamını burada istemiyorum şahsen.

Diğeri belki düşünülebilir ama ben de pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını isteyince bir noktada kötüleşir bu durum. Sonuçta atacağımız var birkaç emoji. Yok şunu koyalım yok bunu koyalım diye sürekli öneri yapacaksak işin içinden çıkılmaz ki.
Bence de. Sonuçta burası bir forum. Ciddi olması gerek. Kırmızı forum gibi bir yere dönmemesi gerek.
Benim görüşüm birkaç emoji daha eklenmesi yönünde.
Bunu ben de düşündüm ama böyle bir şey var mı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.