Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
Bencede. Veya yönetim ve üyeler illa gelsin diyor. O zaman mizah ve eğlence, konu dışı gibi kategorilere özel olsun.Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.
Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.
O da olabilir. Herhangi bir emojiyi veya emojileri kategoriye özel yapma gibi bir şey yapma var mı bilmiyorum ama dediğin de olabilir. Ben şahsen böyle gereksiz emojilerin olmaması düşüncesindeyim. Çünkü bu konuda söylenilen emojiler eklenirse forum teknoloji forumu kimliğinden çıkıp resmen panayıra döner. Ve bu panayır ortamını burada istemiyorum şahsen.Bencede. Veya yönetim ve üyeler illa gelsin diyor. O zaman mizah ve eğlence, konu dışı gibi kategorilere özel olsun.
Diğeri belki düşünülebilir ama ben de pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını isteyince bir noktada kötüleşir bu durum. Sonuçta atacağımız var birkaç emoji. Yok şunu koyalım yok bunu koyalım diye sürekli öneri yapacaksak işin içinden çıkılmaz ki.
Bence de. Sonuçta burası bir forum. Ciddi olması gerek. Kırmızı forum gibi bir yere dönmemesi gerek.
Benim görüşüm birkaç emoji daha eklenmesi yönünde.Bir de teknoloji forumu burası hani gidip de buraya yok şeytan emojisi yok palyaço emojisi koymaya gerek yok. Olması gereken en ideal ifadeler eklenmiş zaten, bundan sonra kasmaya gerek yok.
Bunu ben de düşündüm ama böyle bir şey var mı acaba?Bencede. Veya yönetim ve üyeler illa gelsin diyor. O zaman mizah ve eğlence, konu dışı gibi kategorilere özel olsun.
(!)
Onu tüm kullanıcılara sormak lazım işte.Bu da gereksiz, arkadaşlar ona göre bütün emojiler eklenir. Önemli olan bunları kimin nerede kullanacağı, hiç kimse kullanmayacaksa neden eklensin? Kim kullanır bu emojiyi mesela?