Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
Moderasyon ekibi ancak yeni kişiler alınınca biraz düzelir.Moderasyon ekibi böyle olmaya devam edecek ise aktif kişi sayısı düşer diye düşünüyorum. Moderasyon ekibine anlatamadığımı yöneticilere anlatabiliyorum, bir mesajı 2-3 kere raporlayınca anca işlem yapılıyor. Şu Trolleri bir atsalar mis gibi olacak.
O aktif olan 50 kişi de giderse pek iyi olmaz açıkçası
Herkesin her zaman girecek vakti olmayabiliyor, şahsen boş zamanlarımda giriyorum. 50 kişi değildir yani aktif sayısı.O aktif olan 50 kişi de giderse pek iyi olmaz açıkçası.
Benim daha iyi fikrim var. Neden her defasinda emoji istegi ile ugrasmak yerine, direkt WhatsApp'da oldugu gibi kendi emojimizi "+" isareti ile eklemeyelim? Hem XenForo'nun buna izin verecek kapasitesi oldugunu dusunuyorum.
Ben senin mesajlarınaBenim daha iyi fikrim var. Neden her defasinda emoji istegi ile ugrasmak yerine, direkt WhatsApp'da oldugu gibi kendi emojimizi "+" isareti ile eklemeyelim? Hem XenForo'nun buna izin verecek kapasitesi oldugunu dusunuyorum.
Yarın bir gün birileri beğenmedikleri bir mesaja "beğenme" değil de orta parmak falan atarsa kaos çıkar, haberiniz olsun.Bunun için de bir öneri konusu açılmıştı, şu anda olmadığına göre cevabı tahmin edebiliyorsunuzdur.
Sürekli forumda gezdiğini gördüğüm 50 kişi var anlamında söyledim onu.Herkesin her zaman girecek vakti olmayabiliyor, şahsen boş zamanlarımda giriyorum. 50 kişi değildir yani aktif sayısı.
Ben senin mesajlarına,
,
gibi emojiler atsam mutlu olur musun?
MesajınızaBenim daha iyi fikrim var. Neden her defasinda emoji istegi ile ugrasmak yerine, direkt WhatsApp'da oldugu gibi kendi emojimizi "+" isareti ile eklemeyelim? Hem XenForo'nun buna izin verecek kapasitesi oldugunu dusunuyorum.