Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderasyon ekibi böyle olmaya devam edecek ise aktif kişi sayısı düşer diye düşünüyorum. Moderasyon ekibine anlatamadığımı yöneticilere anlatabiliyorum, bir mesajı 2-3 kere raporlayınca anca işlem yapılıyor. Şu Trolleri bir atsalar mis gibi olacak.
Moderasyon ekibi ancak yeni kişiler alınınca biraz düzelir.
O aktif olan 50 kişi de giderse pek iyi olmaz açıkçası 😅.

Benim daha iyi fikrim var. Neden her defasinda emoji istegi ile ugrasmak yerine, direkt WhatsApp'da oldugu gibi kendi emojimizi "+" isareti ile eklemeyelim? Hem XenForo'nun buna izin verecek kapasitesi oldugunu dusunuyorum.

Benim daha iyi fikrim var. Neden her defasinda emoji istegi ile ugrasmak yerine, direkt WhatsApp'da oldugu gibi kendi emojimizi "+" isareti ile eklemeyelim? Hem XenForo'nun buna izin verecek kapasitesi oldugunu dusunuyorum.

Bunun için de bir öneri konusu açılmıştı, şu anda olmadığına göre cevabı tahmin edebiliyorsunuzdur.

Ben senin mesajlarına 🤮, 💩, 🤡 gibi emojiler atsam mutlu olur musun?

Mesajınıza :poop: emojisi eklendiğini düşünün diyenler vardı. Benim bu konuda görüşüm sınırlı emojiler olması yönündeydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.