Leş gibi bir şey çıkacak ortaya.
Detaylar
Kim cevapladı?Xudayar_Mirzayev
Uzman
42 ne alaka? BF6 ile BO7 konusuluyor. Ama 42 realizm meselesinde kotu.Bf42 yapıp tekrardan günümüze gelen Bf'yi göz ardı etmişsiniz. Bu biraz çelişki bence.
Keşke birkaç kelime şu yüzden rezalet deseniz.
Hani BF oyununun BF42 diye oyunu var ya hah onda uçan kanatlı adamlar var ya oyun gelecekte ya ona neden eleştiri yapmıyorsunuz?
anilx
Yetkin
O zaman size diyebilecek bir şeyim yok, her insanın rafine zevkleri farklıdır, ben sadece BF ile karşılaştırmasını absürt buluyorum.
42 ne alaka? BF6 ile BO7 konusuluyor. Ama 42 realizm meselesinde kotu.
E tamam işte BF'de böyle şeyler olunca hiçbiriniz söylemiyor ama CoD'a gelince hepiniz gerçekçi değil diyorsunuz. Keza zaten Black Ops 7'nin online modları var. Zombi diye ayrılı, düz savaş diye ayrılı, BO6'dan da daha güzel bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xudayar_Mirzayev
Uzman
O zaman size diyebilecek bir şeyim yok, her insanın rafine zevkleri farklıdır, ben sadece BF ile karşılaştırmasını absürt buluyorum.
E tamam işte BF'de böyle şeyler olunca hiçbiriniz söylemiyor ama CoD'a gelince hepiniz gerçekçi değil diyorsunuz keza zaten Black Ops 7'nin online modları var zombi diye ayrılı düz savaş diye ayrılı BO6'dan da daha güzel bence.
42 ciktiginda cok sovdum. Ilk cikisi rezalet otesiydi. Genelleme yapman manasiz.
anilx
Yetkin
42 ciktiginda cok sovdum. Ilk cikisi rezalet otesiydi. Genelleme yapman manasiz.
Tamam işte şu an Warzone ile BF'nin ne farkı var kostümler dışında?
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Senaryo, harita, fizik, grafik, mekanik vb.Tamam işte şu an Warzone ile BF'nin ne farkı var kostümler dışında?
anilx
Yetkin
Fizik konusunda CoD tartışmasız öndedir ve mekanikte de. Tek olarak senaryo ve haritalar farklı.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Fizik ve grafik, mekanik meselesinde WoT CoD'dan daha iyi.Fizik konusunda CoD tartışmasız öndedir ve mekanikte de. Tek olarak senaryo ve haritalar farklı.
anilx
Yetkin
Kanıt?Fizik ve grafik, mekanik meselesinde WoT CoD'dan daha iyi.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Grafik ve fizikleri videolarda var. 2.0 guncellemesinde 16 mekanik gelecek. Zaten cok mekanik vardi. 2.0 notlarina bakarsin.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-