Yav ben anlamıyorum Call of Duty normale battlefield oyunundan çok daha oynanan sevilen bir oyun bu oyun yapımcıları neden ısrarla bu muhteşem oyunu batırmaya çalışıyor?

Ben çok Battlefield oynayan birisi değilim onu söyleyeyim ha. Fakat Battlefield 6’yı preorder çaktım çünkü CoD her sene rezalet, çöp bir oyun yapıp önümüze sunuyorlar. Benim istediğim savaş hissini dibine kadar hissetmek, fakat CoD çoluk çocuk kitlesini artık çekmeye başladı. Uyduruk uyduruk skinler, leş gameplay, hiç savaş hissi yok. Hikâyesi de rezalet zaten, Black Ops 6 leşti. Bu da çok leş, co-op oynama olacakmış. İyi bari arkadaşlarla kafamıza sıkıp 1v1 atarız.

Bu sene Battlefield senesi. Seneye Modern Warfare 4 çıkarırlar, ‘eskiye döndük' deyip uyduruk bir hikaye yazar, önümüze sunarlar, alıştık artık. Sonra Black Ops 8 çıkar, gene leş hikaye, leş skinler olur, Pikachu falan koyarlar oyuna.

Şu karakter ile öldügünü düşünsene komik hocam

Bu sene Battlefield senesi. Seneye Modern Warfare 4 çıkarırlar, ‘eskiye döndük' deyip uyduruk bir hikaye yazar, önümüze sunarlar, alıştık artık. Sonra Black Ops 8 çıkar, gene leş hikaye, leş skinler olur, Pikachu falan koyarlar oyuna.

Şu karakter ile öldügünü düşünsene komik hocam

Benim için skinlerin sorunu yok ama her sene yüksek prodüksiyonlu bir aksiyon hikayesi beklerken aldığımız şey warzone assetleri olursa kimse de para dökmez.