Bence aşırı şık bir kontrolcü. Her açıdan çok iyi ama Türkiye'ye büyük ihtimalle hak ettiği fiyatın üstünde bir fiyattan gelecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Bence aşırı şık bir kontrolcü. Her açıdan çok iyi ama Türkiye'ye büyük ihtimalle hak ettiği fiyatın üstünde bir fiyattan gelecektir.
GameSir daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Ethem Efe
Üstün
Çok iyi görünüyor. Benim hoşuma gitti yakın zamanda almamış olsaydım bunu tercih ederdim.
GameSir yakın zamanda 8000 bin Hz değerine sahip bir Controller çıkaracak, ona da göz atabilirsiniz.
8Bitdo Ultimate Bluetooth kullandıktan sonra gamepad konusunda asla bulaşmayacağım marka. Daha forumda ne öneririm ne de savunurum.
GameSir yakın zamanda 8000 bin Hz değerine sahip bir Controller çıkaracak, ona da göz atabilirsiniz.
Fiyatı ne olur acaba? GameSir Cyclon'e 2 almıştım o da güzel.
Elime Ultimate 2 alabilme imkanım da oldu. Gamesir Cyclone 2 her türlü daha iyi.
Ethem Efe
Üstün
Fiyatı ne olur acaba? GameSir Cyclon'e 2 almıştım o da güzel.
Çok pahalı olmaz, Xbox Elite veya kendi seviyesinde olanlardan kat kat daha düşük olacaktır emin olun. GameSir ucuza muhteşem kaliteli ürünler veriyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-