Yeni DLSS 5'i beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Oy: 19 27,1%
  • Hayır, beğenmedim.

Oy: 23 32,9%
  • Kararsızım.

Oy: 20 28,6%
  • Denedikten sonra fikrimi belirteceğim.

Oy: 8 11,4%

• Oy verenlerin toplamı
    70
Tam hatırlamıyorum iPhone mu başka bir firma mı ne çentikli telefonlar yapmaya başladı sonra sayfalarca beğenmedim yorumları dolanıyordu şimdi ise bu iyice ileriye gidip standart oldu.

Daha iyi olacağı açık ve net bir şey zaten yapay zeka da örnekleri çok yakın tarihte bolca var, beğendim.

DLSS görüntüden çok az kayıp vererek en yüksek FPS görme konusunda iyi bir noktaya geldi bundan sonra yeni şeyleri deneme zamanın geldiğini düşünüyorum ben şahsen beğendim muhtemelen ileriki dönemlerde daha daha başarılı işler çıkarır.

İğrenç.

1773744806277.webp

Tam hatırlamıyorum iPhone mu başka bir firma mı ne çentikli telefonlar yapmaya başladı sonra sayfalarca beğenmedim yorumları dolanıyordu şimdi ise bu iyice ileriye gidip standart oldu.

Daha iyi olacağı açık ve net bir şey zaten yapay zeka da örnekleri çok yakın tarihte bolca var, beğendim.

Yapay zekayla insan tasarımını aynı tartıya koyamazsınız. Bu basbaya dil modelleriyle yapılan AI generated videolara benziyor. Sen beğenebilirsin, ben beğenmedim. Belki ileride cıvkını çıkarmadan görüntüyü güzelleştirirlerse sevebilirim.

Yapay zekayla insan tasarımını aynı tartıya koyamazsınız. Bu basbaya dil modelleriyle yapılan AI generated videolara benziyor. Sen beğenebilirsin, ben beğenmedim. Belki ileride cıvkını çıkarmadan görüntüyü güzelleştirirlerse sevebilirim.
Şahsen cıvkının çıkmayacağına inanmıyorum ya. Çoğu yapımcı DLSS'e güvenip optimizasyon yapmayı bıraktı. Buda onun gibi olmaz umarım. Zaten yapay zeka halleder, uğraşmayalım şu grafiklere falan derler.

Bu ozellik son damlasina kadar suistimal edilecegi icin bence olmamasi gereken bir şey. Umarim tasarimcilar'da yazilimcilar gibi tum isi DLSS'e birakmaz.