Rehber Yeni DPI Aşma Programı: IHateDPI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan poro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 833
  • Etiketler Etiketler
    dpi
Bir ara yine deneyeyim.

@poro denedim çalışıyor. Dediğin ayarların herhangi birini açınca çalıştı.

Bugüne kadar bir sorunum yoktu ama bugün uygulamayı açtığımda internet bağlantım kullanılamaz hale geliyor.

Merhaba, Superonline'ı kontrol edip bir aksilik çıkmazsa bugün veya yarın yeni bir sürüm yayınlamayı planlıyorum. Varsayılan ayarları mı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Merhaba, Superonline'ı kontrol edip bir aksilik çıkmazsa bugün veya yarın yeni bir sürüm yayınlamayı planlıyorum. Varsayılan ayarları mı kullanıyorsunuz?
Evet varsayılan ayarlarda kullanıyorum.

Bugün denediğimde bir problem olmadan çalıştı. Varsayılan ayarlarda ve Superonline Fiber ile denedim.

Son düzenleme:
Bugün denediğimde bir problem olmadan çalıştı. Varsayılan ayarlarda ve Superonline Fiber ile denedim.

Merhaba, son sürümü buradan indirebilirsiniz: Link

Superonline kullandığınız için sizin açınızdan değişen pek fazla bir şey olmadı kod içinde. Ancak yapılandırmalar düzeltildi ve ihtiyacınız olmayan gereksiz yöntemler aktif edilebilecek şekilde devre dışı bırakıldı. Yine de mevcutta kullandığınız sürümden memnunsanız onunla devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…