Bir ara yine deneyeyim.Vodafone mobil internet ile denedim. Önce girmedi sonra birkaç ayar değiştirince çalıştırmayı başardım. Eğer tekrar denemek isterseniz Bad Sequence ve Bad CheckSum ayarlarını açabilirsiniz. Ama bende varsayılan ayarlarda bağlantı tamamen kopmadı sadece engelli sitelere giremiyordum. Yine de farklı ayarlar denemekte fayda. Teşekkürler geri bildiriminiz için.
Detaylar
Kim cevapladı?Yani cross platform geliştirme freamworkleri ile neden yapılmasın Flutter gibi belki bu sefer GoodbyeDPI baz alınarak yapılamaz ama sıfırdan yapılabilir.
Superonline Fiber'de bir sorun olmadan kullanabiliyorum şuan.
poro
Yetkin
- Makaleler
- 2
Superonline Fiber'de bir sorun olmadan kullanabiliyorum şu an.
Çok sevindim. Birinin çalışıyor demesine ihtiyacım vardı. Herkes çalışmıyor dese çok üzülürdüm
Bugüne kadar bir sorunum yoktu ama bugün uygulamayı açtığımda internet bağlantım kullanılamaz hale geliyor.
poro
Yetkin
- Makaleler
- 2
Bugüne kadar bir sorunum yoktu ama bugün uygulamayı açtığımda internet bağlantım kullanılamaz hale geliyor.
Merhaba, Superonline'ı kontrol edip bir aksilik çıkmazsa bugün veya yarın yeni bir sürüm yayınlamayı planlıyorum. Varsayılan ayarları mı kullanıyorsunuz?
Son düzenleme:
Evet varsayılan ayarlarda kullanıyorum.Merhaba, Superonline'ı kontrol edip bir aksilik çıkmazsa bugün veya yarın yeni bir sürüm yayınlamayı planlıyorum. Varsayılan ayarları mı kullanıyorsunuz?
Bugün denediğimde bir problem olmadan çalıştı. Varsayılan ayarlarda ve Superonline Fiber ile denedim.
Son düzenleme:
poro
Yetkin
- Makaleler
- 2
Bugün denediğimde bir problem olmadan çalıştı. Varsayılan ayarlarda ve Superonline Fiber ile denedim.
Merhaba, son sürümü buradan indirebilirsiniz: Link
Superonline kullandığınız için sizin açınızdan değişen pek fazla bir şey olmadı kod içinde. Ancak yapılandırmalar düzeltildi ve ihtiyacınız olmayan gereksiz yöntemler aktif edilebilecek şekilde devre dışı bırakıldı. Yine de mevcutta kullandığınız sürümden memnunsanız onunla devam edebilirsiniz.