- Makaleler
- 1
Herkese selam öncelikle. Lütfen elektro gitarla uğraşan ve tecrübesi olan arkadaşlar cevap versin. Elektro gitar almayı düşünüyorum, dinlediğim şarkılar genelde nu ve trash genrelerinde bulunuyor. Gitar çalmayı yeni öğreneceğim bu arada, yeniyim. Gitarıma az çok karar verdim. Sıra ses çıkışına geldi. İkisinin de az çok avantajlarını ve dezavantajlarını biliyorum, sizden de bu yüzden yardım istiyorum. Örneğin amfide taşıma kolaylığı bulunurken ses kartında daha iyi tonlar alınabiliyor. Sizce hangisi tercih edilmeli yeni başlayan biri için? Ses kartı beni çok cezbediyor ama taşıma sıkıntısı her şeyi mahvediyor çünkü masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum. Örneğin arkadaşlarımla buluşacağız ya da üniversiteye gitarımı götüreceğim diyelim, ses kartı ile birlikte kasayı sırtlayıp bilgisayarı götürecek halim yok ya? Amfi alsam bu sefer hem güzel ton almak için bayağı bir para bayılmam gerekiyor hem de apartmanda oturduğum için ses sıkıntısı var. Sizce ne yapmalıyım ve neyi öneriyorsunuz bana? Fiyata göre link atarsanız da sevinirim.
@Yavuz Çetin
@Yavuz Çetin