LIGHTOFGOD

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar herkese selamlar! Yeni eve geçiyorum. İlk defa eve internet bağlatılacak. Alt yapı Türk Telekom tarafından 1000’e kadar destekliyor. Turkcell altyapısı bulunmuyor. İlk defa bağlatılacağı için kurulum ve aktivasyon ücretinin de içerisinde olduğu bir sağlayıcı istiyorum. Şu an da hız olarak 100 yeterli olur diye düşünüyorum. Önerilere açığım. Çok teşekkürler!

Arkadaşlar herkese selamlar! Yeni eve geçiyorum. İlk defa eve internet bağlatılacak. Alt yapı Türk Telekom tarafından 1000’e kadar destekliyor. Turkcell altyapısı bulunmuyor. İlk defa bağlatılacağı için kurulum ve aktivasyon ücretinin de içerisinde olduğu bir sağlayıcı istiyorum. Şu an da hız olarak 100 yeterli olur diye düşünüyorum. Önerilere açığım. Çok teşekkürler!
Hocam Türknet öneririm.

Bölgeden bölgeye değişmekle beraber ben 2 yıldır NetSpeed kullanıyorum ve memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Kurulum aktivasyon ücreti ödemek istemiyorsanız, Migros net bakabilirsiniz, kurulum aktivasyon ücreti yoktu şu an ne durumda bilmiyorum, hala devam ediyorsa bu firmada açıp, sonra farklı firmaya geçmeyi düşünebilirsiniz.

TürkNet