Yeni eve taşındıktan sonra kedim çıkış kapısında ağlamaya başladı

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Yakın zamanda 3+1 bir evden 2+1 bir eve taşındık. İlk başlarda yapmıyordu, ancak şu an arada bir geçip ağlıyor saatlerce. Kapıyı açınca biraz gidiyor, sonra korkup geri dönüyor. Anlam getiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda 3+1 bir evden 2+1 bir eve taşındık. İlk başlarda yapmıyordu, ancak şu an arada bir geçip ağlıyor saatlerce. Kapıyı açınca biraz gidiyor, sonra korkup geri dönüyor. Anlam getiremiyorum.
Alışır zamanla. Dışarıda takıldığı dişi kedi var mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışır zamanla. Dışarıda arkadaşı takıldığı dişi var mıydı?

Yok ya british shorthair bu, dışarı çıkarmıyoruz. Bir kez kedi getirdik eve tanıdığın onda da hısladı 20 dakika boyunca yaklaşmadılar bile.

Kediler düzen değişikliğini sevmeyen canlılar, bu şekilde davranması normal. Zaman verin. Ödül maması falan verebilirsiniz veya sevdiği bir mama falan.

Tüm ödül mamalarını kusmasa iyi olacak ilk taşındığımız eve laf etmemişti ama 6-7 ay içerisinde 2 kez taşınınca garip geldi sanırım.

Bende de sokaktan çaldığım sarmanım var. 5 yıl önce 2 sokak arkamdaki evden taşınıp yakınımdaki siteye taşındığım ilk 1-2 hafta yanımda uyuyordu. Odamdan çıkmıyordu, ben nereye o oradaydı. Şimdi düzeldi ve keyfi yerinde. Biraz zaman verin, düzelir. Tuvalet yeri, yattığı yer tasarım değişikliği olunca stres yapıyorlar.

Kedin bunalıma girmis. Zamanla gecer tabii ki. Ona ait surekli yattigi yer var mi? Oranin kokusunu alsa belki bir nebze rahatlardi. Kediler cok farkli canlilar hemen sıkılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…