GTA 5 Enhanced'da test etmişlerdi o sistemi; burada daha iyisini yapmışlar. Üstelik bu oyun PS5'de çalışıyor, Pro versiyonu Enhanced olacak, öyle denildi.
GTA 5 Enhanced'da test etmişlerdi o sistemi; burada daha iyisini yapmışlar. Üstelik bu oyun PS5'de çalışıyor, Pro versiyonu Enhanced olacak, öyle denildi.
Sony’den nefret ediyorum. Doğru düzgün lisanslı 3. parti kontrolcüsü yok. Ekosistem olarak Xbox hem daha uygun hem de daha ucuz, lisanslı kontrolcülerim var ama işte... Bilemiyorum ya.
Video 20 aydan daha uzun bir süre öncesine ait. Bu arada Rockstar Games, müzik yapımı için önce yapımcılarla görüşüp parçaları özel olarak hazırlatıyor, ardından piyasaya sürüyor. En azından bunu yapmışlığı var. Hatta video daha da eski olabilir. Emin olun, karşımıza çok daha işlenmiş ve cilalanmış bir şekilde çıkacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum, core mechanic'i beğenmedim. Grafikler güzel PS5'e göre; bu oyun PC'de zaten şov yapar anca. Grafik konusu sıkıntı değil, Rockstar güncelliyor ama mekanikler güncellenmez. Bu oyun böyle çıkarsa, 10 yıl sonra da böyle olacak oynanışı.