@Michael MYERS Müzikler inanılmaz iyi bu arada, bu sadece %2'si falandır bir de.

Her izlediğimde yeni bir detay fark ediyorum. Işıklandırma... O kadar iyi ki ışıklandırma, arabaların stop lambaları, otobüsün camından içeriyi görebilmen, kenardaki NPC'ler, tümseklerdeki süspansiyon falan, Allah'ım büyülendim.

En yüksek kaliteyi nereden yükleyebilirim, onu düşündüm. Sanırım kendi sitesi, ancak açılmıyor şu an.

Amaaan, çok da önemli değil, indirdim bu videoyu da, attım diske. :) İnanılmaz güzel gözüküyor ya, eğer dev build bir konsoldan oynuyorsa daha da iyi, konsollarda bu görüntüleri almak çok iyi olacak.
Tahminimce bilgisayardan oynuyor. Her build için konsol vs. uğraşacaklarini sanmam. Ya konsola mouse bağlamış onunla oynuyor ya da bilgisayardan.

Tahminimce bilgisayardan oynuyor. Her build için konsol vs. uğraşacaklarini sanmam. Ya konsola mouse bağlamış onunla oynuyor ya da bilgisayardan.
Videoların hiçbirinde mouse ile oynamadı, hareketler gamepad hareketiydi.

Bilemiyorum ya, hiçbirimiz bilemeyiz açıkçası; ben konsoldan oynadığını düşünüyorum şahsen ama.

Grafikler için yamalanmış GTA V diyenler ne yaşıyor, onu çözemedim :D Yıllardır modluyorum oyunu merakımdan, bunun yakınına bile gelemez.

Gerçekçilik umurumda değil, oyunun fizik motoru biraz yavan hissettiriyor. Grafik olarak kötü değil zaten oyun, özellikle kuş bakışı olarak harita çok güzel gözüküyor. 1 hafta sonra nasılmış göreceğiz zaten.
Deniz fiziği için çok pahalı bir sistem yaptıklarını söylüyorlardı, sızdıran kişi tekne sürerken video paylaşır, umarım.
@Michael MYERS Müzikler inanılmaz iyi bu arada, bu sadece %2'si falandır bir de.

Her izlediğimde yeni bir detay fark ediyorum. Işıklandırma... O kadar iyi ki ışıklandırma, arabaların stop lambaları, otobüsün camından içeriyi görebilmen, kenardaki NPC'ler, tümseklerdeki süspansiyon falan, Allah'ım büyülendim.
Grafikler bence de güzel, ışın izleme kullanılmış ve çok iyi yedirilmiş oyuna.

Hocam grafiği GTA V ile alakası yok bir bu en üst seviye grafikler değil bizim gördüklerimiz. Fizik oynanış bakımından da kesinlikle daha iyi olacaktır.
Oyunda grafik ayarı olacağını sanmıyorum. Performans ve kalite ayarı olacaktır ancak bire bir ayarlanmaz bence, portu konsol için yaptıkları için o ayarları koyduklarını sanmıyorum en azından.

Yine de muazzam gözüküyor grafikler.

half-the-comments-in-the-sub-right-now-v0-hn1oyno6dokh1.webp

Deniz fiziği için çok pahalı bir sistem yaptıklarını söylüyorlardı, sızdıran kişi tekne sürerken video paylaşır, umarım.

Grafikler bence de güzel, ışın izleme kullanılmış ve çok iyi yedirilmiş oyuna.
Sulardaki yansımalar falan çok iyi, otobüslerde camın arkasındaki yansımaları bile görebiliyorsun çok iyi bir şekilde. Bu beta build bir de ya, bir yanım keşke sızıntı olmasaydı, oynarken şaşırsaydık diyor ama göreceğiz.

Sulardaki yansımalar falan çok iyi, otobüslerde camın arkasındaki yansımaları bile görebiliyorsun çok iyi bir şekilde. Bu beta build bir de ya, bir yanım keşke sızıntı olmasaydı, oynarken şaşırsaydık diyor ama göreceğiz.
GTA 5 Enhanced'da test etmişlerdi o sistemi; burada daha iyisini yapmışlar. Üstelik bu oyun PS5'de çalışıyor, Pro versiyonu Enhanced olacak, öyle denildi.

Gayet güzel gözüküyor bence. Video kopyalana kopyalana kalitesinin düştüğünü hesaba katarsak ve beta sürümü ise tam sürüm beklentileri karşıliyacağını düşünüyorum. Umarım optimizasyonu iyi olur.