ReloadingData 4
Yetkin
Bekledim ama yapmadı. Bence hasar tarafı tam iyi olmayabilir. Önceki videolarda da gördüm. Araç tam hasar almıyor GTA 5'teki gibi.
Kaza yaptığı bir video var. Pek tatmin edici değildi.
Yedek sitesi duruyor hala orada var ama link çalışmıyor. Telegram kanalında var. Reddit'te de paylaşıldı.
Hasar mekaniğini göremiyoruz aynen ilk araba videosunda da bir şey olmuyordu demek ki o sıra tam çalışmamışlar ona. Şöyle yandan çarptımı kapı içeri göçse falan ne güzel olurBekledim ama yapmadı. Bence hasar tarafı tam iyi olmayabilir. Önceki videolarda da gördüm. Araç tam hasar almıyor GTA 5'teki gibi.
GTA 4 kadar olmasa da en azından ona benzer bir kaza sistemi istiyordum.Bekledim ama yapmadı. Bence hasar tarafı tam iyi olmayabilir. Önceki videolarda da gördüm. Araç tam hasar almıyor GTA 5'teki gibi.
Yedek sitesi duruyor hala orada var ama link çalışmıyor. Telegram kanalında var. Reddit'te de paylaşıldı.
Hasar mekaniğini göremiyoruz aynen ilk araba videosunda da bir şey olmuyordu demek ki o sıra tam çalışmamışlar ona. Şöyle yandan çarptımı kapı içeri göçse falan ne güzel olur
GTA 4 kadarı bırak bence gta 4'dün yanından bile geçmeyecekler. GTA 4 gibi bir kaza sistemi gelmez.GTA 4 kadar olmasa da en azından ona benzer bir kaza sistemi istiyordum.
görüntülerde de volumetric sis, küresel aydınlatma ve yüksek çözünürlüklü kaplama haritaları kapalı olduğu için görsellik ham duruyor. Oyun tamamlandığında en basitinden RDR 2'nin çok daha ötesinde bir görsel kalite sunacaktır.Grafik kalitesi olarak daha üst düzey bir şey beklerdim. GTA 5'in grafik modlu hali gibi.
GTA 4 kadarı bırak bence GTA 4'dün yanından bile geçmeyecekler. GTA 4 gibi bir kaza sistemi gelmez.
Nasıl kötü diyebiliyorsunuz ya? Şu 2 dakikalık sürüş videosundaki yansımalar, ışıklandırma, piyasadaki neredeyse tüm oyunlardan daha iyi duruyor. Bir de beta.Hangi yılın buildi acaba? 2023'se sıkıntı yok da 2025'se beklentilerin biraz altında kalacak gibi.