Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 86
Üstün
Anlatamadım, anlamıyorlar... Piyasada GTA 5 için bir sürü grafik modu var; hepsini yüklesen bile bunun yanına hâlâ yaklaşamıyor. "Modlu GTA 5 abi bu, kötü oyun abi" deyip duruyorlar.
Oyunun sızıntılarını sizin de paylaşmanız pek mantıklı değil.
Ethem Efe 86
Üstün
Şu an sayabileceğim 10-15 tane şarkı var GTA 5 üzerinde olan ve bilinenBu arada ilk defa bayağı bilinen bir şarkı koymuşlar.
Winner 72
Üstün
Valla hocam buradakilerden bahsediyorum. GTA 4'te o kadar yok mesela.Şu an sayabileceğim 10-15 tane şarkı var GTA 5 üzerinde olan ve bilinen![]()
The Semih 86
Başarılı
- Makaleler
- 1
Anlatamadım, anlamıyorlar... Piyasada GTA 5 için bir sürü grafik modu var; hepsini yüklesen bile bunun yanına hâlâ yaklaşamıyor. "Modlu GTA 5 abi bu, kötü oyun abi" deyip duruyorlar.
Bunlara alışmış çoğu, o yüzden ben yıllardır aynı şeyi diyorum: GTA 6, RDR2'nin cilalanmış hali gibi gözükecek demiştim, öyle oldu. Işın izleme eklemişler, bu sistemi RDR2'ye getirebilir, enhanced sürüm diye isteseler.
Ethem Efe 86
Üstün
Bunlara alışmış çoğu, o yüzden ben yıllardır aynı şeyi diyorum: GTA 6, RDR2'nin cilalanmış hali gibi gözükecek demiştim, öyle oldu. Işın izleme eklemişler, bu sistemi RDR2'ye getirebilir, enhanced sürüm diye isteseler.
RDR2'den çok daha iyi duruyor ya, yalan söylemeyeceğim şimdi, bir de beta hali bu...
Attığınız videoyu biliyorum. Kendim benzer modları kurup oıynamıştımö, güzel gözüküyor ancak alakası yok işte GTA VI ile
The Semih 86
Başarılı
- Makaleler
- 1
RDR2'den çok daha iyi duruyor ya, yalan söylemeyeceğim şimdi, bir de beta hali bu...
Attığınız videoyu biliyorum. Kendim benzer modları kurup oıynamıştımö, güzel gözüküyor ancak alakası yok işte GTA VI ile![]()
Adamların tartıştığı şeylere bak buradakilere laf yapmayalım bence :d
Ethem Efe 86
Üstün
Diyorum ya, videoyu her izlediğimde farklı bir detay görüyorum