Eki Görüntüle 274903

Adamların tartıştığı şeylere bak buradakilere laf yapmayalım bence :d
üsttekini sıradan bir insana göster neresi burası der anlamaz bile oyun olduğunu.

Herhalde bazıları GTA 5'i şimdiki Enchanted versiyonundaki grafiklerle çıktı sanıyor (onla bile kıyas edilemez)

Şu üstteki ilk GTA 5 fragmanını izleyen hiçbir kişi GTA 6'ya "grafikli GTA 5" demez. Diyorsa daha aklı kemale ermemiştir.

PS5 10 FPS verir bunda. Maalesef her şey öyle çak grafik yamasını bitti gitti olmuyor. Bir oyun yapıyorsan onu oynayacak kişilerin haliyle yeterli bir sistemi olması lazım değil mi? Herkes RTX 5090 kullanmıyor.
Birkac isiklandirma cilasiyla, Ray-Tracing'le "Mukemmel grafik" olmuyor zaten. Su sacma sapan GTA 5 grafik modlarini asamadi millet.

1787345400059.webp

Son sızıntıda arabayla giderken böyle kırmızı bir alandan geçiyor. Burası büyük ihtimal Jason'ın daha önce suç işleyip arandığı bir bölge. Aynı RDR 2'deki gibi bir suç kayıt sistemini daha da geliştirerek oyuna eklemişler.

O bölgeye girdiği anda sağ üstte 2 tane kırmızı yıldız ve diğer bildiğimiz 3 simge çıkıyor askılık simgesi vs vs. RDR 2'de kaç dolar olduğumuz yazıyordu bunda aranma seviyesi çıkıyor en basit fark bu.

ama araba sürüşü çok arcade geldi bana o ağırlığı hissetmiyorsun. Tabii geliştirmişlerdir ama GTA 4'e biraz benzetseler yeter.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 274989

Son sızıntıda arabayla giderken böyle kırmızı bir alandan geçiyor. Burası büyük ihtimal Jason'ın daha önce suç işleyip arandığı bir bölge. Aynı RDR 2'deki gibi bir suç kayıt sistemini daha da geliştirerek oyuna eklemişler.

Birkaç izlediğim ABD polis videosunda polislerin Bounty Hunting sistemini kullandıklarını gördüm. Suçluyu herhangi bir şekilde bulana veya getirene polis departmanı veya devlet para ödüyor. Bunu entegre etmiş olabilirler. Yolda giderken kırmızı ışıkta duran eleman uziyle tarayacak galiba bizi. 🤣

Veya o bölgeye girince birileri bizi tanıyıp ihbar etme gibi de olabilir. Büyük ihtimalle ihbar edenleri de temizlememiz gerekir.

Birkaç izlediğim ABD polis videosunda polislerin Bounty Hunting sistemini kullandıklarını gördüm. Suçluyu herhangi bir şekilde bulana veya getirene polis departmanı veya devlet para ödüyor. Bunu entegre etmiş olabilirler. Yolda giderken kırmızı ışıkta duran eleman uziyle tarayacak galiba bizi. 🤣

Veya o bölgeye girince birileri bizi tanıyıp ihbar etme gibi de olabilir. Büyük ihtimalle ihbar edenleri de temizlememiz gerekir.
Tabii o sistem hala var yani bir videoda görmüştüm ihbar edene para ödülü veriyorlardı bilmem kaç dolar.

O sırada GTA 5 NPC yapay zekası: (çok komik ya :rofl: :rofl: :rofl: )