AliExpress Yeni gümrük düzenlemesi sonrası alışveriş yapılıyor mu?

Orange Head 3

Uzman
Makaleler
1
AliExpress'de ürünlerin fiyatı 900 TL'den 3.300 TL'ye fırlıyorsa bu gümrüğe takılmadan evime geleceği anlamına mı geliyor? Gümrük takılmaması için mi ödüyoruz bu ekstra vergiyi?

Hayır gümrük işi devam ediyor.

Ee benden niye ekstra dünya para alıyor ki gümrüğü yola koymuyorsa. Kumar mı oynuyoruz ürün mü alıyoruz anlamıyorum.

İşte alma diyor alacaksan ülke içindeki kazıkçılardan alacaksın. Yoksa da su içeceksin diyor. Anlamı bu ben başka bir şey anlam çıkaramıyorum güya esnaf koruyorlar her şey ateş pahası.

Olmayan ürünler de cabası.

Yurt dışından ürün alma olayı bitti diye biliyorum, Amazon bile kaldırdı. Eskiden ne güzel Amazon'dan yurt dışı ürün alırdım, Temu'dan falan da.

İfadeler: D4C
Yurt dışından ürün alma olayı bitti diye biliyorum, Amazon bile kaldırdı. Eskiden ne güzel Amazon'dan yurt dışı ürün alırdım, Temu'dan falan da.
GPU Amazon JP'den, Fan da Amazon Germany den gelmeydi ne güzel. Hepsi de TR fiyatından çok daha ucuzdu. Şimdi birşey alacağım zaman yurt dışına sürekli çıkıp gelen kişileri bulup onlardan almasını istemek zorundayım. TR deki esnaflar gibi kazık fiyat vermiyorlar ama yine de eskisine göre 2 kat fazla para dökmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…