- Makaleler
- 62
Nasıl bir dolandırılma olacak açıklayabilir misin? Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum hatta hesabı çalınanlar için geri alma hakkı olmuş oluyor.Bütün 3. parti siteler sistemlerini kapatmış durumda. Bence bu sistem daha fazla dolandırılmaya sebep olacak![]()
Sana bir eşya satıp hep paranı alıp hem itemi geri alabilirim. Muazzam kolay dolandırıcılık.Nasıl bir dolandırılma olacak açıklayabilir misin? Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum hatta hesabı çalınanlar için geri alma hakkı olmuş oluyor.
Sana bir eşya satıp hep paranı alıp hem itemi geri alabilirim. Muazzam kolay dolandırıcılık.
Zaten sistemin açıklarını görürüz yakın zamanda, dolandırılacak kadar dikkatsız olan insanları her türlü dolandırırsın hiçbir sistem koruyamaz.
Evet Steam üçüncü parti bir siteden ödenen paranın log'unu tutamıyor. Ben seninle gerçek hayatta anlaşıp nakit olarak 100 dolarını alsam ve karşılığında anlaştığım skin'i sana gönderip ertesi gün çeksem nasıl olur? Valve'ın tuttuğu log'ların konu ile alakası ne?
Hesabı çalınanlar için iyi ama örnek olarak siz bir skin alacaksınız alıcı ile yüz yüze buluşup 5k para verdiniz diyelim. Adam size orada skini teslim eder. Daha sonra 7 gün içinde sizle ayrıldıktan sonra itemi geri alır. Olan sizin 5k'ya ve alamadığınız skine olur. Buna da dolandırıcılık denirNasıl bir dolandırılma olacak açıklayabilir misin? Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum hatta hesabı çalınanlar için geri alma hakkı olmuş oluyor.