Forza'da çektiğim fotoğrafları paylaşmak için bir Instagram hesabı açtım. Ama son iki gündür günde 3 kere askıya alınıyor. İtiraz ettikten sonra da saniyesinde açılıyor, günlerce beklemem gerekmiyor. Acaba bilmediğim bir hata mı yapıyorum yoksa biraz hızlı büyüdüğü için spamlıyorlar mı?
Forza'da çektiğim fotoğrafları paylaşmak için bir Instagram hesabı açtım. Ama son iki gündür günde 3 kere askıya alınıyor. İtiraz ettikten sonra da saniyesinde açılıyor, günlerce beklemem gerekmiyor. Acaba bilmediğim bir hata mı yapıyorum yoksa biraz hızlı büyüdüğü için spamlıyorlar mı?
Büyük ihtimalle yeni açılan hesap olduğu için Instagram'ın otomatik spam filtrelerine takılıyor. Kısa sürede çok fazla takip etme, beğeni, yorum yapma veya peş peşe fotoğraf paylaşma gibi işlemler yaptıysan sistem şüpheli hareket olarak algılayabiliyor. İtiraz ettikten sonra hesabın hemen açılması da bunun otomatik bir kontrol olduğunu düşündürüyor. Birkaç gün hesabı daha normal tempoda kullanmayı, telefon numarası ve e-posta doğrulamasını yapmayı, mümkünse iki faktörlü doğrulamayı açmayı deneyebilirsin. Genelde hesap biraz "eskidikçe" bu sorun kendiliğinden azalıyor.