Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

• Evet, kesin alacağım.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Resmen dolu gözüksün diye saçmalamışlar :D Değişken diyafram haricinde ekstra bir yenilik göremedim. Onu da pratikte göreceğiz bakalım.

Duo'yu hiç konuşmuyorum, illa o tarz bir şey alacaksam Z Fold 8 alırım ama direkt aspect ratio bana uymuyor. Fold 8 Ultra daha iyi bir aspect ratio 2 in 1 kullanım için.

1789069477169.webp

O telefona vereceğim para ile, sokaklarda yaşayan insanlara kıyafet falan alırım, en azından mutlu olurlar. Marka prestiji sağlam, popüleritesi yüksek ama, o taraflarda işimiz yok, bütçemi daha verimli, topluma daha faydalı işlere kullanmaktan yanayım.

18 Pro'yu begendim ama param yok. 15'den devam.

Resmen dolu gözüksün diye saçmalamışlar :D Değişken diyafram haricinde ekstra bir yenilik göremedim. Onu da pratikte göreceğiz bakalım.

Duo'yu hiç konuşmuyorum, illa o tarz bir şey alacaksam Z Fold 8 alırım ama direkt aspect ratio bana uymuyor. Fold 8 Ultra daha iyi bir aspect ratio 2 in 1 kullanım için.

Eki Görüntüle 279483

Tabi gunluk hayatta ne kadar ise yarar orasi muamma.

1789069873204.webp

Dosya Ekleri

• 1789069853838.webp
    1789069853838.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 19
Katlanabilir telefonlar hangi mantıkla geldi hala anlamış değilim. Normalde icatlar zaten insanların ihtiyacını karşılamak için ki Türkiye'deki işçisinden tutun memurlarına hatta daha üstlerine kadar modelleri alınan bir telefonun ihtiyacı da çok esprili olamaz herhalde. Yani katlanabilir telefonun bambaşka amaca hizmet ediyor olamaz herhalde. Yani en azından normal kullanıcılar için gereksiz ki normal de olmasanız ne için kullanılır onu da bilmiyorum 😀

Katlanabilir telefonlar hangi mantıkla geldi hala anlamış değilim. Normalde icatlar zaten insanların ihtiyacını karşılamak için ki Türkiye'deki işçisinden tutun memurlarına hatta daha üstlerine kadar modelleri alınan bir telefonun ihtiyacı da çok esprili olamaz herhalde. Yani katlanabilir telefonun bambaşka amaca hizmet ediyor olamaz herhalde. Yani en azından normal kullanıcılar için gereksiz ki normal de olmasanız ne için kullanılır onu da bilmiyorum 😀
Flip boş da Fold bence mantıklı bir cihaz. Tabii niş bir kullanıcı kitlesi var ama o kitle için ilaç gibi cihaz. Tablet taşımayı sevmeyenler için on numara icat. Cebine atabildiğin tablet, daha ne olsun?

Tabii Z Fold 8 ve Duo çöp, bu yazdığım Fold 8 Ultra için geçerli.