Yeni iPhone Fold tasarımını nasıl buldunuz?

• Beğendim.

Oy: 0 0,0%
  • Çıkınca fikrimi belirteceğim.

Oy: 8 23,5%
  • Pek beğenmedim.

Oy: 26 76,5%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Makaleler
3
Yer
Mars
iPhone Fold, iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max'in nihai boyutlarının nasıl görüneceğine dair ilk prototipler sızdırıldı.
Ne düşünüyorsunuz?

VideoGörsel
D52E3892-AFFC-4054-8FE0-04FF7C49173Aa.webp

Nihai ölçüler böyle olacaksa çok komik duruyor. Tasarım Google Pixel foldlara benzesede bana daha itici geldi bilemedim.

Neden kameranın olduğu yere çıkıntı yapıyorlar anlamıyorum. Telefon kasasına gömmek çok mu zor? Hadi kamerayı gömemedin neden kamera doğrultusundaki kısmı da çıkıntılı yapıyorsun ki? Telefonlar kibarlıklarını kaybedip kalas ve gösterişli oldular.

Aspect ratio Apple standartlarına göre biraz absürt duruyor acaba dikey tip bir fold mu geliyor.

Neden kameranın olduğu yere çıkıntı yapıyorlar anlamıyorum. Telefon kasasına gömmek çok mu zor? Hadi kamerayı gömemedin neden kamera doğrultusundaki kısmı da çıkıntılı yapıyorsun ki? Telefonlar kibarlıklarını kaybedip kalas ve gösterişli oldular.

Çıkıntı olmazsa satamayacaklarını biliyorlar Apple kitlesi dışarıdan Apple kullandığını anlaşılmasını çok önemser onlarda bunun farkında.

Çıkıntı olmazsa satamayacaklarını biliyorlar Apple kitlesi dışarıdan Apple kullandığını anlaşılmasını çok önemser onlarda bunun farkında.
Bu Apple'a has değil ki aynısını Samsung da Xiaomi de öteki markalar da yapıyor. Asıl sorun neden bu markalar Apple'ı taklit ediyor?