Yeni iPhone Fold tasarımını nasıl buldunuz?

• Beğendim.

Oy: 0 0,0%
  • Çıkınca fikrimi belirteceğim.

Oy: 8 23,5%
  • Pek beğenmedim.

Oy: 26 76,5%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Bu Apple'a has değil ki aynısını Samsung da Xiaomi de öteki markalar da yapıyor. Asıl sorun neden bu markalar Apple'ı taklit ediyor?

Xiaomi lens büyüklüğünden yapıyor. Samsung da pek göremedim abartı çıkıntı. Fold serisini diyorsanız çok ince olduğu için gömemiyor olabilirler çünkü kalın cihazların hepsinde Samsung'un lensleri ince.

Xiaomi lens büyüklüğünden yapıyor. Samsung da pek göremedim abartı çıkıntı. Fold serisini diyorsanız çok ince olduğu için gömemiyor olabilirler çünkü kalın cihazların hepsinde Samsung'un lensleri ince.
samsung-galaxy-s26-ultra.webp

Bu S26 Ultra
images(2).webp

Bu S25 Ultra.

Kameraları sarmalayan gereksiz bir ada var. Yakında bu ada umarım telefonun üstünü tamamen kaplamaz.

Cok kalın olmadığı sürece okeydir bence.

Vallahi yeni amiral gemisi telefonlar güzelliğini kaybedeli birkaç yıl oluyor. Samsung telefonlarındaki güzelliğin son kalesi -tabii bana göre- Edge ekranı da kaldırdı. Öte yandan amiral gemisi telefonlarda artık inceliğin I'si zaten kalmadı.

Vallahi yeni amiral gemisi telefonlar güzelliğini kaybedeli birkaç yıl oluyor. Samsung telefonlarındaki güzelliğin son kalesi -tabii bana göre- Edge ekranı da kaldırdı. Öte yandan amiral gemisi telefonlarda artık inceliğin ı'si zaten kalmadı.

İnceliği hissedecek kadar param yok zaten en son telefonuma kılıfsız dokunduğum zaman kutudan çıkarırkendi.