Her malın alıcısı olur ancak Fold gibi bir tasarımı çıkarırlarsa büyük zar atmış olurlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Albus Dumbledore
Yetkin
Fold serisi umarım böyle bir tasarımla çıkmaz. Hayatımda gördüğüm en kötü telefon tasarımı.
- Makaleler
- 4
Fold telefonlara aşinalığımız olmadığından ne çıksa çirkin gelir çünkü Aspect Ratio her türlü bozuluyor. Bozmayanlar da bildiğin tablete dönüşüyor. Bu iskelet yapısı, çıktıktan, cila yedikten sonra bakmak lazım. Sanırım almazdım. Fold telefon elzem değil ama Apple bu telefonları nihai haline getirmek için bir araba menteşe ve açma kapama nedenli oluşacak mikro kırıkları engelleyen ekran teknolojisi temalı patentler aldı. İlla ki çıkarır. İçine iPadOS'tan enstanteler koysa satar mı? Çok iyi satar. Ya bi Terminal iliştirse? O zaman işler çok değişir. Homebrew - ClaudeCode vs kullanabilsem direkt gider alırdım.
Hocam oraya anakartı konumlandırıyorlar iPhone Air ile yapmaya başladılarNeden kameranın olduğu yere çıkıntı yapıyorlar anlamıyorum. Telefon kasasına gömmek çok mu zor? Hadi kamerayı gömemedin neden kamera doğrultusundaki kısmı da çıkıntılı yapıyorsun ki? Telefonlar kibarlıklarını kaybedip kalas ve gösterişli oldular.
Captain Skriniar
Uzman
Sıfır satacak.
Şirketteki çok kötü olmuş diyen eleman eksikliği