Mr. Anybody
Uzman
Önceki tasarımımı bir yıldan uzun süre kullanınca değişiklik ihtiyacı hissettim; boş bir zamanımda kolları sıvayıp işe giriştim. Sizce nasıl olmuş, ne düşünüyorsunuz?
Yaparsan bi resmini atarsın hocamEtkileyici. Ben de bir Liquid Glass atayim bakayim GNOME'a.
Yapip sildim hemen simdi. Tam oturmamis bence daha.
Önceki tasarımımı bir yıldan uzun süre kullanınca değişiklik ihtiyacı hissettim; boş bir zamanımda kolları sıvayıp işe giriştim. Sizce nasıl olmuş, ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 227657
Eki Görüntüle 227658
Ayanami rei mi? Duvar kâğıdının orijinalini rica edebilir miyim? Ben de istiyorum!![]()
![]()
Wallpaper Engine’deki bu duvar kağıdı hareketli olduğu için video dosyasını atmam ne kadar doğru olur bilemedim. Windows’a geçince direkt linkini paylaşırım ama şimdilik ekran görüntüsünü atıyorum bu da kullanılır.Ayanami Rei mi?! Duvar kağıdının orijinalini rica edebilir miyim? Ben de istiyorum!![]()
![]()
Çok teşekkürler.Wallpaper Engine’deki bu duvar kağıdı hareketli olduğu için video dosyasını atmam ne kadar doğru olur bilemedim. Windows’a geçince direkt linkini paylaşırım ama şimdilik ekran görüntüsünü atıyorum bu da kullanılır.