Yeni Logitech ekipmanlar duyuruldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shock Blast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
İnovasyon konusunda kötüler ki ama.
İlk kablosuz stabil değer veren kablosuz fareyi ve ilk Haptik fareyi yaptılar onun dışında ne yapsınlar? Gpx1'den önce herkes kablosuz fare almaya korkuyordu hala bile korkan az kesim var

Isıtıp ısıtıp koyun milletin önüne, o saçma fiyatlara rağmen alan çok nasıl olsa.

Isıtıp ısıtıp koyun milletin önüne, o saçma fiyatlara rağmen alan çok nasıl olsa.
Evet fiyatlar korkunç olucak ama ürünler en üst sinif bunuda unutmamak gerek, Global fiyatları okadrda şişik değil kulaklık X2'den sadece 20 dolar pahalı, SS X3 X2 ile aynı fiyat öbürleri ile ilgili bir fikrim yok

Önce bir 8 nesildir yaşattıkları coating sorununu çözsünler de sonrasına sonra bakılır.
Sırf şunun yüzünden bile beyaz renk çıkarmamış olabilirler.

Önce bir 8 nesildir yaşattıkları coating sorununu çözsünler de sonrasına sonra bakılır.
Sırf şunun yüzünden bile beyaz renk çıkarmamış olabilirler.
Superstrike X2'de çözüldü sararma yok fareyi insan dışı kullanmadigin sürece.

Kaplamada Razer'ın çok gerisinde sonuç olarak hâlen. ATK falan saymıyorum, onlar zaten başka ligte yarışıyor.

Ben yine bolca yaşayan gördüm. Gördüğüme mi inanayım Logi'nin söylediğine mi.
Ha her şeyi çözseler de bu sefer de o eşek yüküyle ağırlığı hafifletsinler bir zahmet biraz, 2027 olacak en az %50 fazlası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…