CyHaN_Atalay 53
Başarılı
İnovasyon konusunda kötüler ki ama.Dinazor derken? Şuan teknoliji ve Q/C bakimindan hala en iyisi Razer ve Logitech. Fiyatlandırmadan bahsediyorsan evet korkunç .
İnovasyon konusunda kötüler ki ama.Dinazor derken? Şuan teknoliji ve Q/C bakimindan hala en iyisi Razer ve Logitech. Fiyatlandırmadan bahsediyorsan evet korkunç .
İlk kablosuz stabil değer veren kablosuz fareyi ve ilk Haptik fareyi yaptılar onun dışında ne yapsınlar? Gpx1'den önce herkes kablosuz fare almaya korkuyordu hala bile korkan az kesim var
Evet fiyatlar korkunç olucak ama ürünler en üst sinif bunuda unutmamak gerek, Global fiyatları okadrda şişik değil kulaklık X2'den sadece 20 dolar pahalı, SS X3 X2 ile aynı fiyat öbürleri ile ilgili bir fikrim yokIsıtıp ısıtıp koyun milletin önüne, o saçma fiyatlara rağmen alan çok nasıl olsa.
Dambıl niyetine kullanın hocam2021 yılında aldığım, hala aktif kullandığım G502 Hero ile bakıştık bir süre.
Siz seversiniz bu modeli beyler.
@SF26 @Rhodes @michaelscofield
Önce bir 8 nesildir yaşattıkları coating sorununu çözsünler de sonrasına sonra bakılır.Evet fiyatlar korkunç olucak ama ürünler en üst sinif bunuda unutmamak gerek, Global fiyatları okadrda şişik değil kulaklık X2'den sadece 20 dolar pahalı, SS X3 X2 ile aynı fiyat öbürleri ile ilgili bir fikrim yok
Superstrike X2'de çözüldü sararma yok fareyi insan dışı kullanmadigin sürece.Önce bir 8 nesildir yaşattıkları coating sorununu çözsünler de sonrasına sonra bakılır.
Sırf şunun yüzünden bile beyaz renk çıkarmamış olabilirler.
Kaplamada Razer'ın çok gerisinde sonuç olarak hâlen. ATK falan saymıyorum, onlar zaten başka ligte yarışıyor.Superstrike X2'de çözüldü sararma yok fareyi insan dışı kullanmadigin sürece.
Ben yine bolca yaşayan gördüm. Gördüğüme mi inanayım Logi'nin söylediğine mi.Superstrike X2'de çözüldü sararma yok fareyi insan dışı kullanmadigin sürece.