Eğer benim gibi yeni Minecraft sürümlerini seviyorsanız, ama 1.8 sonrası savaş mekaniklerini sevmiyorsanız bu rehber tam size göre.
Bu taktik kendi sunucularınızda işe yarar, çünkü uygulamak için hileleri geçici bir süre açmanız lazım.
Başlıyoruz
Eğer önceden hileler kapalı bir dünyadaysanız, ekran görüntülerindeki gibi "Yerel ağda paylaş" a basıp "Hilelere izin ver" yapıp ağ dünyasını başlatın.
Son olarak
Bu şekilde savaşmak bayağı zevkli, ama baltalar bayağı güçlü olabiliyorlar. Mesela ben zırhsız bir şekilde ve taş balta ile Enderman alt etmiştim.
Bu taktik kendi sunucularınızda işe yarar, çünkü uygulamak için hileleri geçici bir süre açmanız lazım.
Başlıyoruz
Eğer önceden hileler kapalı bir dünyadaysanız, ekran görüntülerindeki gibi "Yerel ağda paylaş" a basıp "Hilelere izin ver" yapıp ağ dünyasını başlatın.
Son olarak
/attribute @s minecraft:generic.attack_speed base set 9999 bu komudu girin. Eğer sunucudaki herkes için yapmak isterseniz @s yi @a ile değiştirin. Bunu yaptıktan sonra dünyanıza çıkıp girerseniz değerler kaydedilecektir. 1.8'e benzer savaş stiliniz hayırlı olsun.Bu şekilde savaşmak bayağı zevkli, ama baltalar bayağı güçlü olabiliyorlar. Mesela ben zırhsız bir şekilde ve taş balta ile Enderman alt etmiştim.
Son düzenleme: