Bende 2 kere siyah ekran sorununa sebep oldu son sürüm. PC'yi üst üste kapat-aç yapmak zorunda kaldım, pc kasılıyordu sürekli. Zar zor güvenli moda girip DDU ile temiz kurulum yaptım, bu sayede düzeldi.

Not: 4070 ti super kullanıyorum.

DDU kullanarak son sürücüyü temiz kurulum ile kuracağım ve NVIDIA App indirmeyeceğim bakalım düzelecek mi? Eskiden AMD'nin driverları bozuk derdik şimdi AMD düzgün NVIDIA bozuldu.

Ben de DDU ile 3 kez driver sil yükle yaptım. Ya dereceleri doğru göstermedi, ya da çözünürlük sorunları çıktı. DDU atıp en son Driver'a geçtim. 576.52 sürümündeyim şu anda. Bunda da bir gariplik var, ancak bundan önceki driver daha sorunluydu. 4060M kullanıyorum.

DDU son sürücüyü temiz bir şekilde kurdum Elden Ring hala aynı şekilde 45FPS(2 saniyede bir 30 FPS düşüyor) çalışıyor. Çoğu sorunum hala devam etmekte diyebilirim bu işin içinden nasıl çıkacağımı cidden bilmiyorum format atmadan düzelmeyecek gibi.

Yok hocam macunu değiştirmedim sadece temizlik yapıyorum arada.

Bende güncelleme esnasında siyah ekrana düşme dışında bir sorun yok şu anda.

Kartına hiç temizlik ve macun güncelleme yaptın mı?

@Recep Baltaş, The Last of Us part 2'yi biraz test ettim ve durum aynı FPS düşüşleri çok fazla. Oyunda gölgelendiricilerinin derlenmesi diye ufak bir yükleme ekranı var normalde 5 10 saniyede geçilen yerde 1 2 dakika bekletiyor beni.

Son düzenleme: