Macun yeniler misin? Kart alılalı epey olmuş. Resize BAR açık mı?
Detaylar
Kim cevapladı?FiireFlyy
Becerikli
@Recep Baltaş, ReSize BAR kapalıymış outo moda aldım ama Denetim Masası'ndan açık olup olmadığını göremiyorum. Macunu tek başıma yenileyebileceğimi sanmıyorum. Hayatımda daha önce hiç macun değişimi yapmadım.
@Recep Baltaş, ReSize BAR ayarını Auto moda alınca FPS büyük oranda arttı bazı oyunlarda. The Last of Us part 2'yi test edeceğim birazdan.
@Recep Baltaş, Elden Ring ve The Last of Us part 2'de testler yaptım. Elden Ring de FPS'im 40-45'ten 50-55 yükseldi ama hala droplar fazla. The Last of Us'a gelirsek belli bölümlerde FPS'im 45'lere düşmüştü bir değişiklik olmadı hala droplar var. ReSize BAR ufak bir FPS kazancı sağladı sadece.
@Recep Baltaş, kusura bakmayın sınav haftam olduğu için yazamadım. Elden Ring ve The Last of Us part 2'de biraz FPS testim yaptım. Elden Ring de FPS'im 40-45'ten 50-55'e çıkarken The Last of Us part 2 de bazı bölümlerde FPS'im hala 45 50 civarında bir değişiklik olmadı. Macunun bu kadar bir FPS kaybı yaşatıcağını sanmıyorum. Ayrıca bu FPS düşüşleri bir anda oldu.
Macun yeniler misin? Kart alılalı epey olmuş. ReSize BAR açık mı?
@Recep Baltaş, ReSize BAR ayarını Auto moda alınca FPS büyük oranda arttı bazı oyunlarda. The Last of Us part 2'yi test edeceğim birazdan.
@Recep Baltaş, Elden Ring ve The Last of Us part 2'de testler yaptım. Elden Ring de FPS'im 40-45'ten 50-55 yükseldi ama hala droplar fazla. The Last of Us'a gelirsek belli bölümlerde FPS'im 45'lere düşmüştü bir değişiklik olmadı hala droplar var. ReSize BAR ufak bir FPS kazancı sağladı sadece.
@Recep Baltaş, kusura bakmayın sınav haftam olduğu için yazamadım. Elden Ring ve The Last of Us part 2'de biraz FPS testim yaptım. Elden Ring de FPS'im 40-45'ten 50-55'e çıkarken The Last of Us part 2 de bazı bölümlerde FPS'im hala 45 50 civarında bir değişiklik olmadı. Macunun bu kadar bir FPS kaybı yaşatıcağını sanmıyorum. Ayrıca bu FPS düşüşleri bir anda oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
RTX 3060 Laptop modelinde dün güncelleme yapıp 19 Mayısta çıkan son sürüme yükselttim. Dune kadar aralık sürümünü kullanıyordum. Bende bi sorun yok ama sorun yaşayan kişi de az değil evet.
FiireFlyy
Becerikli
Bilmiyorrum hocam istediğim çoğu oyunu oynayamıyorum can sıkmaya başladı bu iş.
RTX 3060 laptop modelinde dün güncelleme yapıp 19 Mayıs'ta çıkan son sürüme yükselttim. Dune kadar aralık sürümünü kullanıyordum. Bende bir sorun yok ama sorun yaşayan kişi de az değil evet.
swex5051
Gelişen
RTX4050 kullanıyorum, 576.52'den önceki sürüm numarasını hatırlamıyorum tam ama inanılmaz bir FPS düşüşü yaşattı bende de, 210 FPS high-Ultra arası aldığım oyunlar bir anda 50 FPS 85 FPS sonra tekrar 110 FPS tekrar 40-50 civarı olmaya başladı.
576.52'de sorun düzeldi bende ama genel olarak bence sorun var evet. Tavsiyem internetten stabil sürümü bulup DDU ile temiz kurulum yapmanız.
576.52'de sorun düzeldi bende ama genel olarak bence sorun var evet. Tavsiyem internetten stabil sürümü bulup DDU ile temiz kurulum yapmanız.
FiireFlyy
Becerikli
RTX4050 kullanıyorum, 576.52'den önceki sürüm numarasını hatırlamıyorum tam ama inanılmaz bir FPS düşüşü yaşattı bende de, 210 FPS high-Ultra arası aldığım oyunlar bir anda 50 FPS 85 FPS sonra tekrar 110 FPS tekrar 40-50 civarı olmaya başladı.
576.52'de sorun düzeldi bende ama genel olarak bence sorun var evet tavsiyem internetten stabil sürümü bulup DDU ile temiz kurulum yapmanız.
Eski driverlara dönünce başka oyunlarım bozuluyor ama yapacak bir şey yok tam arasını bulmam gerek.
swex5051
Gelişen
Kanka inanılmaz sinir bozucu sinirden 4-5 paket sigara bitirmişimdir öyle söyleyeyim sana ve hala daha sorun düzelmiş değil.Eski driverlara dönünce başka oyunlarım bozuluyor ama yapacak bir şey yok tam arasını bulmam gerek.
RTX4050 AMD HD RADEON 8570M kartı gibi çalışıyor bende ve cihazla alakalı bir sorun yok. Cihaz yeni termal macun vs diyeceğim 65-75 derece en kötü RDR2'de anlamadım ben bu muhabbeti 210 fps 310 fps aldığım oyunlar neden şimdi en fazla 85-90 fps
FiireFlyy
Becerikli
Kanka inanılmaz sinir bozucu sinirden 4-5 paket sigara bitirmişimdir öyle söyleyeyim sana ve hala daha sorun düzelmiş değil.
RTX4050 AMD HD RADEON 8570M kartı gibi çalışıyor bende ve cihazla alakalı bir sorun yok. Cihaz yeni termal macun vs diyeceğim 65-75 derece en kötü RDR2'de anlamadım ben bu muhabbeti 210 fps 310 fps aldığım oyunlar neden şimdi en fazla 85-90 fpsBilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Bilen birine rastlamadım hocam. NVIDIA bile bilmiyordur eminim. Günlerdir bu sorunla uğraşıyorum.
swex5051
Gelişen
Bilen birine rastlamadım hocam. NVIDIA bile bilmiyordur eminim. Günlerdir bu sorunla uğraşıyorum.
Geçenlerde ben kafayı yedim vallahi. Sorun 24H2 Windows 11 sürümünde mi dedim, gittim 23H2 indirdim 572' sürümlerin biraz eskisini indirdim kendine geldi gibi oldu yine aynı
Son olarak sorunun antivirüs'ün sebep olduğunu düşünüyorum. Bir ara kaldırıp deneyeceğim.
FiireFlyy
Becerikli
Geçenlerde ben kafayı yedim vallahi sorun 24H2 Windows 11 sürümünde mi dedim, gittim 23H2 indirdim 572' sürümlerin biraz eskisini indirdim kendine geldi gibi oldu yine aynı24H2'ye geri geçtim bende yapay zekaya mı yazdırıyorlar nedir sürücüleri Copilot gelse bundan iyi yapar yemin ediyorum.
Son olarak sorunun antivirüs'ün sebep olduğunu düşünüyorum bir ara kaldırıp deneyeceğim.
Hocam siz yine iyisiniz ekran kartı düşükte bile 80 FPS veriyor, ben 45 FPS ile nasıl bossun hareketlerini okuyup yuvarlanayım