Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eski RAM'leri çıkartıp yenisini takıp direkt bastıysan çalışmaz. BIOS sıfırlayıp dene. Bir de kardeşim ben ufak kendime göre RAM'lerime overclock yaparım 2.7 volt ne duydum ne gördüm. Umalım ki işlemcinin bellek kontrolcüsü dahilinde işlemcin telef olmamış olsun. 1.5 volt verenler RAM'lere hususi fan koyuyor.
Eski RAM'leri çıkartıp yenisini takıp direk bastıysan çalışmaz. BIOS sıfırlayıp dene. Bir de kardeşim ben ufak kendime göre RAM'lerime overclock yaparım 2.7 volt ne duydum ne gördüm. Umalım ki işlemcinin bellek kontrolcüsü dahilinde işlemcin telef olmamış olsun. 1.5 volt verenler RAM'lere hususi fan koyuyor.

Denedim, yok hocam olmadı.

Bir de işlemci çıkarıp öyle denedim, CPU LED yine yanıyor öyle de olmamasına rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u sıfırlayıp, tek RAM ile boot ettiğiniz halde görüntü gelmedi mi? Uzun sürüyor olabilir hocam, 2-3dk bekleyin derim. Olmazsa BIOS'u yeniden güncelle, tabii Flashback özelliği varsa.

BIOS'u sıfırlayıp, tek RAM ile boot ettiğiniz halde görüntü gelmedi mi? Uzun sürüyor olabilir hocam, 2-3dk bekleyin derim. Olmazsa BIOS'u yeniden güncelle, tabii flashback özelliği varsa.

Var hocam da 2024 sürümü vardı. Acaba voltaj yüksek verdim, ondan mı açılmadı bilemedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada önemli olan işlemcinin bellek kontrolcüsü havaya uçmuş olmaması, BIOS'u güncelleyin. Ardından tekrardan tek RAM ile boot etmeyi çalışın. Görüntü gelmez ise işlemcin Zincirlikuyu mezarlığa gönderme vakti gelmiş.

Burada önemli olan işlemcinin bellek kontrolcüsü havaya uçmuş olmaması, BIOS'u güncelleyin. Ardından tekrardan tek RAM ile boot etmeyi çalışın. Görüntü gelmez ise işlemcin zincirlikuyu mezarlığa gönderme vakti gelmiş.

Eski sürüm olduğundan dolayı açmama ihtimali var mı?