C Cswer Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 22 18 Haziran 2025 #1 Daha yeni aldığım Razer BlackShark v2X modeli mikrofonu çalışmıyor. Her şeyi güncel tuttum, driverları olsun ama çalışmıyor. 3 saattir uğraşıyorum.
Daha yeni aldığım Razer BlackShark v2X modeli mikrofonu çalışmıyor. Her şeyi güncel tuttum, driverları olsun ama çalışmıyor. 3 saattir uğraşıyorum.
1 18516 Becerikli Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 343 Çözümler 8 Beğeniler 279 18 Haziran 2025 #2 Dizüstüne mi bağlıyorsunuz masaüstüne mi? Masaüstüne bağlıyorsanız, mikrofonu da kullanmak kutu içerisinden çıkan ayırıcı kabloyla kullanmanız lazım.
Dizüstüne mi bağlıyorsunuz masaüstüne mi? Masaüstüne bağlıyorsanız, mikrofonu da kullanmak kutu içerisinden çıkan ayırıcı kabloyla kullanmanız lazım.
KS KS C Cswer Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Beğeniler 22 18 Haziran 2025 #3 18516 dedi: Dizüstüne mi bağlıyorsunuz masaüstüne mi? Masaüstüne bağlıyorsanız, mikrofonu da kullanmak kutu içerisinden çıkan ayırıcı kabloyla kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne onu da bağladım hocam şu an düzeldi Realtek Audio'yu kurunca sorun cözülüyor.
18516 dedi: Dizüstüne mi bağlıyorsunuz masaüstüne mi? Masaüstüne bağlıyorsanız, mikrofonu da kullanmak kutu içerisinden çıkan ayırıcı kabloyla kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne onu da bağladım hocam şu an düzeldi Realtek Audio'yu kurunca sorun cözülüyor.
G Great Eagle Yetkin Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Beğeniler 100 19 Haziran 2025 #4 Cswer dedi: Masaüstüne onu da bağladım hocam şu an düzeldi Realtek Audio'yu kurunca sorun cözülüyor. Genişletmek için tıkla... Memnun musun hocam?
Cswer dedi: Masaüstüne onu da bağladım hocam şu an düzeldi Realtek Audio'yu kurunca sorun cözülüyor. Genişletmek için tıkla... Memnun musun hocam?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 19 Haziran 2025 #5 Great Eagle dedi: Memnun musun hocam? Genişletmek için tıkla... Çok uzun süredir kullanıyorum on numara kulaklık.
Great Eagle dedi: Memnun musun hocam? Genişletmek için tıkla... Çok uzun süredir kullanıyorum on numara kulaklık.
G Great Eagle Yetkin Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Beğeniler 100 19 Haziran 2025 #6 845 dedi: Çok uzun süredir kullanıyorum on numara kulaklık. Genişletmek için tıkla... Ben ses kartıma güvenemiyorum açıkçası o yüzden şüpheliyim siz harici ses kartıyla mı kullanıyorsunuz?
845 dedi: Çok uzun süredir kullanıyorum on numara kulaklık. Genişletmek için tıkla... Ben ses kartıma güvenemiyorum açıkçası o yüzden şüpheliyim siz harici ses kartıyla mı kullanıyorsunuz?
8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 19 Haziran 2025 #7 Great Eagle dedi: Ben ses kartıma güvenemiyorum açıkçası o yüzden şüpheliyim siz harici ses kartıyla mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hep üst seviye ses yongasında kullandım, bir kere düşük seviyede kullanmıştım fena değildi yine de.
Great Eagle dedi: Ben ses kartıma güvenemiyorum açıkçası o yüzden şüpheliyim siz harici ses kartıyla mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hep üst seviye ses yongasında kullandım, bir kere düşük seviyede kullanmıştım fena değildi yine de.