Yeni Rival 3 gen 2

HateME

Uzman
SteelSeries yeni faresi Rival 3 gen 2'yi duyurdu! Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor...
Kablolu model;
  • Truemove Core optik sensör (8.5k DPI) ile gerçek 1'e 1 izleme
  • 1, 35 ms tıklama gecikmesi
Kablosuz model ise;
  • Truemove Air optik sensörü (18k DPI) ile gerçek 1'e 1 izleme
  • 1, 9 ms tıklama gecikmesi
  • Pilli kullanım

SteelSeries'e eleştirim ise ne yazık ki şöyle olacak: 2025'te hala pilli mouse çıkartmaları ve sensör anlamında yeniliğe gitmemiş olmamaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yok kaptan! Sadece gözüme biraz LOD sorunu kaçtı.

Acaba düzelttiler mi? Mouse hala 1K Hz ile mi geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak göze çarpan tek fark gen 2'nin kablosu örgülü ve yine ayrılmıyor. SteelSeries bayağı radikal değişimler yapmış yeni modelinde, almak için hiçbir sebep bulamadım. Eski nesildeki sorunları düzeltseler bari.

Tasarım olarak fena değil fakat, özellikler bakımından yine hüsrana uğratmayı başarabildi.

SS kulaklık olarak çok iyiler. Klavye olarak pahalı ama gene çalışan sağlam klavyeleri var ama 1 mouse işini halledemediler.

Hala pil kullanıyorlar şaka gibi.
Pil sorun değil bana kalırsa. Pil modu yapıp ağırlığı düşürebiliyorsun. En azından 65-70 grama kadar iniyor. Hem şarj ile uğraşmak istemeyen için batarya ömrü de uzun oluyor şarjlı olanlara göre ama. Sensör desen yok. 1KHZ gelmesi sorun değil ama bu fare minimum 3000TL bandında gelecek. 3950 sensör kıvamında sensörü olup 60-70 gram arası pilli olsa gene kabul edilebilirdi bana kalırsa ama işte.... SS sevdiğim bi marka ama fareleri çok hızlı outdated oldu güncelleme de yapmıyolar zorla.

Bence uzun zamandır farelerini yenilemelerini bekleyen kişileri tatmin etmeyen bir durum. Ben yine de büyük haberi bu sene içinde bekliyorum. SteelSeries Prime shapei koruyarak sağlam sensörlü sağlam özellikli bir mouse çıkarırsa piyasada yeniden yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…