Retail olması garip bir durum. OEM key olanlar anakarta işleniyor ve orada kalıyor. Microsoft Store ve Xbox uygulaması üzerinden herhangi bir hesap gözüküyor mu?

Yok herhangi bir hesap bağlı değil hiçbir yerde.

İşin ilginç yanı SSD'nin soğutucu jelatini vs o tarz şeyler hiç dokunulmamıştı. Birisi hobi olarak kurup iade mi etti anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekramarket.

Evet biraz aşınmıştı ama vidalar vs nizami paketli olunca bana öyle geliyordur dedim. Hesapta sıcak cüzdan bakiye oluyor o yüzden korktum ekstra bir iş gelmesin başıma diye.

Normalde bütün parçaları tek tek kurumsal mağazalardan aldım, gözümden kaçan tek parçada da gol yemek üzdü. İade ile uğraşmalı mıyım sizce?

Şimdi, ben sizin yerinizde olsam iade eder miydim diye düşünürüm. Anakartı bugün iade sürecine başlatsanız ve paranın bir hafta sonra geleceğini hesaba katsak, aynı anakartı tekrar alabilir misiniz bilmiyorum. Güvenlik açısından bir problem olmaz; ama anakartın ikinci kez bir sisteme takıldığı kesin gibi duruyor. İçinize kurt düştüyse, sanırım ben iade ederdim.

Şimdi, ben sizin yerinizde olsam iade eder miydim diye düşünürüm. Anakartı bugün iade sürecine başlatsanız ve paranın bir hafta sonra geleceğini hesaba katsak, aynı anakartı tekrar alabilir misiniz bilmiyorum. Güvenlik açısından bir problem olmaz; ama anakartın ikinci kez bir sisteme takıldığı kesin gibi duruyor. İçinize kurt düştüyse, sanırım ben iade ederdim.
Ben güvenilir bir yerden şimdi sipariş edip yeni sisteme hızlıca geçebilirim ama sizce iade kabul edilir mi? Kanıtlayabileceğim bir durum değil gibi duruyor ve bütün jelatinli/poşetli parçalar açılmış durumda.

Ben güvenilir bir yerden şimdi sipariş edip yeni sisteme hızlıca geçebilirim ama sizce iade kabul edilir mi? Kanıtlayabileceğim bir durum değil gibi duruyor ve bütün jelatinli/poşetli parçalar açılmış durumda.

14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermene gerek yok. İade ederken ‘beğenmedim' gibi bir seçeneği seçebilirsin.