Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErdemK

Yetkin
Arkadaşım için yeni sistem aldık. Windows kurarken hata alıyorum. Hem Windows 10 hem de Windows 11 denedim ikisinde de hata veriyor. SSD'yi söküp kendi bilgisayarıma taktım bende sorunsuz Windows kurabiliyorum. Sorun nedir çözemedim. BIOS güncellemesi yaptım. BIOS'ta SSD görünüyor. Ama format ekranında %50'de bu hatayı veriyor.
  • 7500F.
  • A620M k
  • Goodram 32 GB 6000MTS CL30.
  • Zotac RTX 5060 Ti 16 GB.
Kod:
Windows Kurulumu
Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir.
Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve
yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070570

Dosya Ekleri

• 20251128_122514.webp
    20251128_122514.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 79
NTFS ve FAT32 formatını diyorsanız evet denedim. Durum güncellemesi yapayım. Kendi bilgisayarımdaki Windows kurulu SSD'yi söküp bu yeni PC'ye takınca sorunsuz açılıyor Windows. Diğer sistemdeki SSD de bende sorunsuz açılıyor. Bir yerde bir sıkıntı var ama çözemedim. En son arkadaşım PC'yi vatandan almıştı geri götürdü. Orada anakart değişimi yapıldı.
Peki yeni Pc'de ki SSD'yi eski PC'ye takıp denedin mi?

Merhaba

İlk önce farklı USB girişlerini dener misin temassızlık olabilir flash belleği tam oturtturma anakart USB girişine biraz geride kalsın,
Bazen tam oturttuğunda yükleme yaparken bu hatayı veriyor biraz geri çek flash belleği anakart USB girişinden o zaman yükleme kesilmeyebilir,
Denedin USB girişlerini ve flash belleği tam USB soketine sokmadın tam dibine kadar itme yani yine aynı hatayı verir ise,

Format için kullandığın flash belleği kendi işletim sisteminizdemi hazırladınız ve yenimi hazırladınız? Yoksa Windows 11 kurulu flash belleğinizi eski bir tarih, de mi hazırlamıştınız, eğer öyle ise yeni bir Windows 11 ISO dosyası indirerek sizin PC'nize flash belleğinize Rufus ile GPT UEFI modun, da NTFS olarak flash belleğe yeniden yazdırın, sonra arkadaşına yeni almış olduğunuz sisteme format atmayı deneyin olası gellişmeleri paylaşırsan yaprdımcı olmaya çalışırız.

Son düzenleme:
Merhaba.

İlk önce farklı USB girişlerini dener misin temassızlık olabilir flash belleği tam oturtturma anakart USB girişine biraz geride kalsın,
Bazen tam oturttuğunda yükleme yaparken bu hatayı veriyor biraz geri çek flash belleği anakart USB girişinden o zaman yükleme kesilmeyebilir,
Denedin USB girişlerini ve flash belleği tam USB soketine sokmadın tam dibine kadar itme yani yine aynı hatayı verir ise,

Format için kullandığın flash belleği kendi işletim sisteminizdemi hazırladınız ve yenimi hazırladınız? Yoksa Windows 11 kurulu flash belleğinizi eski bir tarih, de mi hazırlamıştınız, eğer öyle ise yeni bir Windows 11 ISO dosyası indirerek sizin PC'nize flash belleğinize Rufus ile GPT UEFI modun, da NTFS olarak flash belleğe yeniden yazdırın, sonra arkadaşına yeni almış olduğunuz sisteme format atmayı deneyin olası gellişmeleri paylaşırsan yaprdımcı olmaya çalışırız.

Yukarıda anlatmıştım ama sorun USB bellekte ya da yazma biçiminde değildi. Sistemi arkadaşım Vatan Bilgisayar'dan toplamıştı. Sorun yaşanınca geri götürüp uzun uğraşlar sonucu anakart değişimi yaptırdık.

Yukarıda anlatmıştım ama sorun USB bellekte ya da yazma biçiminde değildi. Sistemi arkadaşım Vatan Bilgisayar'dan toplamıştı. Sorun yaşanınca geri götürüp uzun uğraşlar sonucu anakart değişimi yaptırdık.

Önceden paylaşmış olduğunuz resim yeni anakart geldikten sonra aldığınız hata değil Mi Flash bellek disk hatası veya bozuk önyükleme kurulum dosyaları veya flash bellek temassızlık sorunu olursa o hatayı verir,
Senin bilgisayarında aynı hatayı vermeyebilir, her PC de sorun çıkartacak diye bir şey yok çalışabilir ancak bazı sistemlerde resimde paylaştığın eski yeni sistem fark etmeksizin aynı sorunu çıkartır, farklı bir flash bellek veya yeni bir ISO dosyası indirip Rufus ile yeniden Windows 11 kurulum flash belleği hazırlayıp bahsettiğiniz yeni aldığı arkadaşınızın sistemine yükleyin yine aynı sorun çıkar ise flash belleğiniz de disk sorunu var veya bir arıza var giriş pim, lerinde her PC de sorun çıkartmaz bende çalışıyor dememeniz adına yazıyorum.

Arkadaşım için yeni sistem aldık. Windows kurarken hata alıyorum. Hem Windows 10 hem de Windows 11 denedim ikisinde de hata veriyor. SSD'yi söküp kendi bilgisayarıma taktım bende sorunsuz Windows kurabiliyorum. Sorun nedir çözemedim. BIOS güncellemesi yaptım. BIOS'ta SSD görünüyor. Ama format ekranında %50'de bu hatayı veriyor.
  • 7500F.
  • A620M k
  • Goodram 32 GB 6000MTS CL30.
  • Zotac RTX 5060 Ti 16 GB.
Kod:
Windows Kurulumu
Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir.
Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve
yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070570
Hocam USB nizi dogru formatta bicimlendirdiginize emin misiniz? Yanlis formatta bicimlendirdigimden 1 saat ugrasmistim bu hata ile.

İSO dosyalarını degistirmeyi deneyin olmaz ise USB yi değiştirmeyi deneyin.

Hocam USB nizi dogru formatta bicimlendirdiginize emin misiniz? Yanlış formatta bicimlendirdigimden 1 saat ugrasmistim bu hata ile.

ISO dosyalarını degistirmeyi deneyin olmaz ise USB'yi değiştirmeyi deneyin.

Biçimlendirirken zaten Rufus otomatik olarak biçimlendiriyor. Ama ben FAT32 hem de NTFS olarak denedim. Farklı ISO'lar ile de denedim. Olay USB'den ya da başka bir şeyden değildi zaten. Anakart değişimi sonrası zaten sorun çözüldü. Yukarıda da anlatmıştım.