Hocam, böyle çıkıyor. Kendi dükkanımda VDSL ile kullanıyorum, kopma problemleri oluyor. Fiberde olur mu? Diğer baktığım sitede 1000 Mbps 890 TL ama stabil olur mu ya da ping konusunda nasıl olur?
Sakın sakın. Uzak dur gerçekten, arkadaşım pişman her gün beddua ediyor bunlara.
@Volage tam detayları bilmiyorum ama Türk Telekom veya TurkNet tercih et. Eğer GigaFiber varsa TurkNet yoksa Türk Telekom. Ama böyle saçma sapan ISS'lerden uzak dur. Arkadaşım müşteri temsilcisine baglanmak icin 30 dk bekledi geçen akşam sesteydik, interneti gidip duruyordu çocuğun, ve komik olanıda Türk Telekom'dayken 1 kez sorun yaşamamıştı.
Bufferbloat için 1000MBPS kaldıracak router yok hocam ya Raspberry 5 alıp OpenWrt kuracaksınız ki tavsiye etmem fiyatları saçma şu an ya da mini PC alıp OpenWrt X86 kuracaksınız bir tane de Wi-Fi 7 router alıp accses point olarak kuracaksınız.
Hocam, şu anki evimde TP-Link modem ve 100 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İndirme işlemi başlayınca pingim fırlıyor. Aynı sorunu tekrar yaşamamak için evdeki bilgisayar ve telefonlarım da desteklediği için kafa ağrıtmayacak, çok da abartılı olmayan bir Wi-Fi 7 router arıyorum.
Hocam, şu anki evimde TP-Link modem ve 100 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İndirme işlemi başlayınca pingim fırlıyor. Aynı sorunu tekrar yaşamamak için evdeki bilgisayar ve telefonlarım da desteklediği için kafa ağrıtmayacak, çok da abartılı olmayan bir Wi-Fi 7 router arıyorum.
Hocam, biliyorum; zaten olmuşken Wi-Fi 7 de olsun dedim ama sanırım Wi-Fi 7 modemlerde OpenWrt pek yok. Mini PC'ye kurmak lazım. Evimde i5-3470 bir sistem var, onunla bir deneyeyim.