Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yeni temaya son 1 gün! Evet, sonunda yeni tema geliyor. Yeni gelecek temalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben açıkçası solfage temasına üzüldüm.
Aralarindan en iyisi oydu maalesef.
- Makaleler
- 1
Hayırlı olsun 

- Makaleler
- 1
Bu arada Techolay eski teması ve Aurora gelmiş. Aurora aşırı kötü bana göre.
- Makaleler
- 20
Henüz tam hali yayınlanmadı, güncellemeler yapılıyor hatta renk değişikliği bile yapılabilir. Bugları keşfetmek adına açıldı.Bu arada Techolay eski teması ve Aurora gelmiş. Aurora aşırı kötü bana göre.
- Makaleler
- 1
Üst bar cok kalin. Cogu tuşlar da ayrıca. Techolay logosu çok küçük.Henüz tam hali yayınlanmadı, güncellemeler yapılıyor hatta renk değişikliği bile yapılabilir. Bugları keşfetmek adına açıldı.
Güzel görünüyor, Enes'in eline sağlık. Bana çok hitap eden bir tema olmasa da ayrı bir havası var.
Bence evet, ayrıca mobildeyken Techolay logosu çok küçük.Aurora temasındaki mavi fazla mı cırlak mavi olmuş sanki? @Enes3078
Ek olarak alıntı kısmındaki kullanıcı adının arka planından dolayı kullanıcı adını ayırt etmek zor.
- Makaleler
- 7
iO temasını yarına açamayabilirim, çok derin sularda o tema. Aşırı detaylı, önce Aurora'yı bitirmek istedim. Aynı anda 3 temayı hazır hale getirmek emin olun beni de zorluyor. Bu ay boyunca çeşitli buglar karşımıza çıkabilir.