Kolpa haber muhtemelen.
Araştırırken gördüm de Halk TV cidden yayınlamış öyle yapılması gerektiği söylendiğini.Eskiden dalga geçerdik, "Karbon ayak izinden de vergi alınsın." diye, şimdi ondan da vergi alacaklarmış.![]()
Hocam paylaşmadan önce biraz araştırsanız ekstra kaynak için keşke.Ben de yeni fark ettim sanırsam daha yürürlüğe girmemiş, peki hocalarım sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Eki Görüntüle 58051
Dışkımın vergisini de vermek istiyorum. Lütfen onu da alın.
Veriyorsunuz zaten çeşitli şekillerleDışkımın vergisini de vermek istiyorum. Lütfen onu da alın.
En kötüsü 17 milyonluk bir tane arabanın yanlış hatırlamıyorsam vergisi 14 milyon falandı. 3 Milyonluk arabaya 14 milyon vergi… cidden yazıklar olsun. Yasalar ayrı beter zaten aşırı kötü ve milletini hiç düşünmeyen bir devlet var arkamızda.Vatandaştan nasıl her aldığı ürün ile sömürebiliriz onun derdindeler.
Bunlar yüzünden 30 bin liralık iPhone 80 bin, 300 bin liralık Corolla 900 bin lira. Modern sömürgecilik işte buna denir.
Yav arabaya zaten alırken araç fiyatı üzerinden%65 vergi veriyoruz, sonra hala MTV alıyor. Daha sonra gidiyor aldığımız benzinin vergisini alıyor. Hatta kullanmadığım köprünün bile vergisini alıyor sağolsun.