S semozin Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 116 Çözümler 1 Beğeniler 20 19 Mart 2026 #1 Yeni PC topladım. AM4 sistemdeki M.2 SSD'yi AM5 B850 anakarta taktım fakat PC açılmıyor, ne yapmam lazım? Sürekli BIOS ekranına atıyor.
Yeni PC topladım. AM4 sistemdeki M.2 SSD'yi AM5 B850 anakarta taktım fakat PC açılmıyor, ne yapmam lazım? Sürekli BIOS ekranına atıyor.
Çözüm S S semozin 19 Mart 2026 29202 dedi: İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. Eski chipset driverlarda kalmış, format attım, SSD'ye temiz kurulum yaptım; şu an sorunsuz çalışıyor.
29202 dedi: İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. Eski chipset driverlarda kalmış, format attım, SSD'ye temiz kurulum yaptım; şu an sorunsuz çalışıyor.
2 29202 Becerikli Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 15 19 Mart 2026 #2 semozin dedi: Yeni PC topladım. AM4 sistemdeki M.2 SSD'yi AM5 B850 anakarta taktım fakat PC açılmıyor, ne yapmam lazım? Sürekli BIOS ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
semozin dedi: Yeni PC topladım. AM4 sistemdeki M.2 SSD'yi AM5 B850 anakarta taktım fakat PC açılmıyor, ne yapmam lazım? Sürekli BIOS ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz?
KS KS S semozin Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 116 Çözümler 1 Beğeniler 20 19 Mart 2026 #3 29202 dedi: İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. Eski chipset driverlarda kalmış, format attım, SSD'ye temiz kurulum yaptım; şu an sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
29202 dedi: İşletim sistemini doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, sorunu çözdüm. Eski chipset driverlarda kalmış, format attım, SSD'ye temiz kurulum yaptım; şu an sorunsuz çalışıyor.