Detaylar
Kim cevapladı?Bu ses hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Kapatırken geliyor mu bak bakalım.
Bu ses hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
HDD var mı sistemde?
Kapatırken gelmiyor, PSU tık sesi geliyor sadece.
Elektronik sesi nedir? Böyle bir ses daha önce duymadığım için konu açtım.Fanlar ve elektronik sesinden başka bir şey yok videoda.
Hayır yok, SSD var M.2. Yanlışlıkla macunu elimle yerinden söktüm fakat sonra tekrar yerine oturttum. O yüzden sorun olmamıştır değil mi?
Ben de kapatırken geliyor bu ses. Tık diye kapanıyor sende açılırken sorun değil açıldığını belli eden bir şey demek ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben mi bir şey algılayamadım fakat cihazın sesi gayet normal. Hem kasanın, hem de soğutucunun çıkardığı normal sesler bunlar.Elektronik sesi nedir? Böyle bir ses daha önce duymadığım için konu açtım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Başta tık diye sesi geliyor ya onu diyor zaten başka ses yok.Yani ben mi bir şey algılayamadım fakat cihazın sesi gayet normal. Hem kasanın, hem de soğutucunun çıkardığı normal sesler bunlar.
Hayır yok SSD var M.2 yanlışlıkla macunu elimle yerinden söktüm fakat sonra tekrar yerine oturttum o yüzden sorun olmamıştır değil mi?
Hayır onunla alakalı değil, ses PSU'dan geliyor olabilir, fanlar ilk açılışta yüksek devirde başladığı için onun sesi olabilir, problem yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ses PSU'dan gelmiyor, videoyu çektiğim bölümden geliyor sol üst kısım. O yüzden bu videoyu paylaşmak istedim. Bu arada bahsettiğim ses tık sesi değil bilginiz olsun. Fanların ışıkları yandıktan sonra gelen vınnn sesinden bahsediyorum.Hayır onunla alakalı değil, ses PSU'dan geliyor olabilir, fanlar ilk açılışta yüksek devirde başladığı için onun sesi olabilir, problem yaratacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.