Yeni toplanan R7 9700X & RTX 5070 sistemde görüntü gelmiyor

wosvos72 13

Başarılı
Merhaba, yeni topladığım B850M Force, RTX 5070 Ti, R7 9700X ve 32 GB RAM'li sistemde DRAM ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Tek RAM'le de denedim ama sadece DRAM ışığı yanıyor. Desteklerinizi rica ederim.

İmkan varsa BIOS güncelleyin. İmkan yoksa tek RAM ile clear CMOS işlemi uygulayın. Tek RAM 1. slotta takılı olmalı.

Deneyeceğim teşekkür ederim. BIOS'u flasha indirebilirim ama nasıl güncelleyeceğim ekranda görüntü olmadan onu bilemedim.

Bilgisayarı kapatın, RAM'i 1. slota alın. İşaretlediğim pimlere yıldız tornavidanın ucu ile 10 saniye temas edin. Görüntü gelmesse BIOS güncelleyelim, ekranı görmene gerek yok. Anakart arkasındaki düğmeden otomatik güncelleriz. Monitör HDMI kablosunu da kontrol edin, yanlışlıkla anakarta bağlamayın, ekran kartı girişine takın, ya da hangi kablo varsa DPI vs.

Herhangi bir BIOS ayarı uygulandı mı yoksa toplandığı gibi mi hiç açılmadı?

Toplandığı gibi hiç görüntü gelmedi.

BIOS için Q flash tuşu yok bu anakartta sanırım ya da ben bulamadım. DisplayPort kablosundan olabilir mi?

Anakart üzerinde bir tuş vardı ona bastım sanırım yapıyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…