Greens1903 2

Becerikli
Merhaba,

Yeni topladığım kasaya güç geliyor ama klavye, mouse ve monitörde sinyal yok. Neden acaba? "HDMI no signal" diyor, çözemedim.

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Debug LED var mı anakartta? Ek olarak CPU modeli nedir?

Anakartta ışık yanıyor. AMD Ryzen 9 9950X3D işlemci kullanıyorum.

Kac dakika bekledin tuşa bastıktan sonra? En az 10-15 dakika bekleseydin.

Şu an takılı, bekliyorum. Ama flash disk FAT32 olmamış exFAT olmuş sorun olur mu hala bir aksiyon yok.

Arkadaşlar kabloları ve RAM ekran kartını söküp taktım şu an ekrana görüntü geldi ama BIOS'ta kalıyor her şey çalışıyor görünüyor kayıt ediyorum kapanıyor öyle kalıyor klavye tıklayınca yine BIOS geliyor?

Ve Monitörün arka aydınlatması da yanmıyor.

Bilgisayar açılıp kapanıyor ama Windows'a geçmiyor deneme sürümüyle yollayacaklardı yüklememiş olabilirler mi?

@Recep Baltaş

Hocam yardımınıza ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• BIOS.webp
    BIOS.webp
    169,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Anakartta ışık yanıyor. AMD Ryzen 9 9950X3D işlemci kullanıyorum.

Şu an takılı, bekliyorum. Ama flash disk FAT32 olmamış exFAT olmuş sorun olur mu hala bir aksiyon yok.

Arkadaşlar kabloları ve RAM ekran kartını söküp taktım şu an ekrana görüntü geldi ama BIOS'ta kalıyor her şey çalışıyor görünüyor kayıt ediyorum kapanıyor öyle kalıyor klavye tıklayınca yine BIOS geliyor?

Ve monitörün arka aydınlatması da yanmıyor.

Bilgisayar açılıp kapanıyor ama Windows'a geçmiyor deneme sürümüyle yollayacaklardı yüklememiş olabilirler mi?

@Recep Baltaş

Hocam yardımınıza ihtiyacım var.

Anakart modeli eksik kimse yardımcı olamaz ve galiba UEFI BIOS işletim sistemini bulamıyor.

Yeşil LED hata değil ve eğer Windows kuruluysa şu konuya bakın:

Windows kurulu değilse Windows USB'yi takın ve sistemi açın.

BIOS başarılı şekilde yazılmış.