Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Uzman
Merhaba,
PSU içerisinden çıkan 600W kabloyu bağladım, klik sesi geldi ekran kartına takarken fakat kablo biraz eğik oldu çünkü kapağı kapatacağım yerim yok. Sizce tamam mıdır?
Eki Görüntüle 190439
Eki Görüntüle 190440
Oturmuş gibi görünüyor endişe etmeyin hayırlı olsun bu ara.
Patiler Kulübü
Çalışkan
Kartın destek aparatını göremedim mutlaka takın kutusunda olması lazım
Hocam bahsettiğim eğiklil kablo ile alakalı bir video izlemiştim kablo biraz düz gelmeli vs diye fakat yapamıyorum.Herhangi bir sıkıntı yok hocam, tık sesi geldiyse oturmuştur. Eğik durması sebebi kartın ağır olması. Altına destek koymanız iyi olur.
teşekkür ederim.Oturmuş gibi görünüyor endişe etmeyin hayırlı olsun bu ara.
Kartın içinden destek aparatı çıkmadı.Kartın destek aparatını göremedim mutlaka takın kutusunda olması lazım
Xbox 360E
Üstün
Sıkıntı yok hocam, zaten o kablo dik dursun diye bandaj sarmışlar. Ekstra bir şey yapmana gerek yok, kablo yapısından kaynaklıdır.Hocam bahsettiğim eğiklil kablo ile alakalı bir video izlemiştim kablo biraz düz gelmeli vs diye fakat yapamıyorum.
Teşekkür ederim.
Mesafeyi ölçüp ona bi tane 3D yazıcıdan ya da hazır uygun boyutlarda aparat tak. Bir süre sonra sarkma yapar yoksa kart ağır gelir.
Şu anlık bir sorun yok gibi gozukuyor, hayırlı olsun. İnşaallah bana da nasip olur böyle üst seviye bir ekran kartı kullanmak.
teşekkür ederim, umarım.Şu anlık bir sorun yok gibi gozukuyor, hayırlı olsun. İnşaallah bana da nasip olur böyle üst seviye bir ekran kartı kullanmak.
LiteraryCrawL
Uzman
Aynı kartı kullanıyorum. Ben destek aparatı aldım fakat hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum kart gram esnemiyor. Sende de aynı mı?