Benim en sevdiğim oyun firması CDPR ancak adamların yaptığı işlere baktığımda kitaplara bağımlı kalarak bu işlevi yapmışlar. Ayrıca CP77'nin ana hikayesi ve yan görevleri çok kötü! Mekanik olarak ağaç sistemi yetersiz olduğu için oyun bir yerden sonra bayıyor. Ben oyunu Katana ile bitirdim ve bir daha Katana ile oynamayı planlamıyorum. Ya son seviyeyim adam bana hâlâ yakma hasarı falan veriyor. Ya kardeşim git yeni animasyın ekle veya hikayeye yeni diyalog ekle mesela.
Adamın kendi yüzü kullanılmayacaksa sadece sesi ve hareketleri mi kullanılacak? Garipmiş, genelde direkt o oyuncunun yüzü kullanılır, CD project deniyor bir şeyler bakalım.
Adamın kendi yüzü kullanılmayacaksa sadece sesi ve hareketleri mi kullanılacak? Garipmiş, genelde direkt o oyuncunun yüzü kullanılır, CD project deniyor bir şeyler bakalım.
Karakteri mi canlandıracak yoksa sadece seslendirme mi yapacak, henüz bilmiyoruz. Örneğin, Geralt'ı seslendiren Doug Cockle karakterin sesini veriyor ama başka biri canlandırıyor. Bu karakter de belki oyunda sadece sesiyle veya yüzüyle yer alabilir; henüz net değil.
Karakteri mi canlandıracak yoksa sadece seslendirme mi yapacak, henüz bilmiyoruz. Örneğin, Geralt'ı seslendiren Doug Cockle karakterin sesini veriyor ama başka biri canlandırıyor. Bu karakter de belki oyunda sadece sesiyle veya yüzüyle yer alabilir; henüz net değil.