i5 7500F 42

Uzman
Merhaba.

Wraith'in sattığı bir ürünü almak istiyorum ama iade edememek beni korkutuyor.

Yakın zamanda politikalarını değiştirmişler ama ben anlamadım, biraz laf cambazlığı var gibi.

Mesela ürün yeniden satılamayacağı için değer kaybı yansıtabileceklerini yazmışlar.
Hijyen ürünlerinde iade kabul etmeyeceklermiş. Daha önce ya bu forumda ya da başka forumda gördüğümü hatırlıyorum, mouse Wraith tarafından hijyen koruması gerektiren ürün olarak tanımlanmıştı sanırım.

Dün X'teki gönderilerinin altına bir arkadaş "iade politikanız kötü" yazmış, firmada arkadaşa cevap olarak "müşteri memnuniyeti için politikamızı yeniledik" yazmış. Adamlar yasal olan hakkımızı bize lütfetmişler.

IMG_0018.webp

Bu iş biraz Süreyya Hanım'ın değişimi gibi olmuş. Yakın zamanda bir şey alıp iade ederken sorun yaşamayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Wraith'in sattığı bir ürünü almak istiyorum ama iade edememek beni korkutuyor.

Yakın zamanda politikalarını değiştirmişler ama ben anlamadım, biraz laf cambazlığı var gibi.

Mesela ürün yeniden satılamayacağı için değer kaybı yansıtabileceklerini yazmışlar.
Hijyen ürünlerinde iade kabul etmeyeceklermiş. Daha önce ya bu forumda ya da başka forumda gördüğümü hatırlıyorum, mouse Wraith tarafından hijyen koruması gerektiren ürün olarak tanımlanmıştı sanırım.

Dün X'teki gönderilerinin altına bir arkadaş "iade politikanız kötü" yazmış, firmada arkadaşa cevap olarak "müşteri memnuniyeti için politikamızı yeniledik" yazmış. Adamlar yasal olan hakkımızı bize lütfetmişler.

Eki Görüntüle 264057

Bu iş biraz süreyya hanım'ın değişimi gibi olmuş. Yakın zamanda bir şey alıp iade ederken sorun yaşamayan var mı?

Amazon gibisi yok. Hep 300-500 fazla verir, Amazon tercih ederim. Bazı ürünler yok, mecbur kalıp alıyoruz. Wraith üzerinden bir kaç ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım, iade gibi durumum olmadı. Yine dediğin gibi değer kaybı durumu saçmalık.

Amazon gibisi yok. Hep 300-500 fazla verir, Amazon tercih ederim. Bazı ürünler yok, mecbur kalıp alıyoruz. Wraith üzerinden bir kaç ürün aldım. Hiç sorun yaşamadım, iade gibi durumum olmadı. Yine dediğin gibi değer kaybı durumu saçmalık.
Amazon gibisi yok ama Amazon'da bilgisayar ekipmanı çok yok, hep büyük markalar var.

Amazondan iyisini tanımam. Yıllar önce ilk kez VA panel monitör almıştım, renkleri beğenmeyip iade etmek istemiştim. Müşteri temsilcisine araya hafta sonu giriyor beklemek istemiyorum kullanıp haftaya göndersem olur mu dedim, olur dediler. Monitörü 1 hafta kullanıp öyle yolladım hemen iade aldılar. Wraith'den aldığım klavye 1 yılını doldurmadan takılmalara başladı. O kadar şey duydum ki başıma gelecekleri bildiğimden klavyesiz kalmamak adına hiç uğraşmadım bile. Eskisi kadar oyun oynamadığım için kullanmaya devam ediyorum ama ilk fırsatta kurtulacağım bu klavyeden bir daha da bir şey almayacağım. Aldığım mouse'ı sorun çıkarmamasına rağmen ilk fırsatta değiştirmiştim, aldığım en doğru kararlardan biriydi.